bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Ким я є»: виставку про стереотипи та самоідентифікацію покажуть в Івано-Франківську
10.12.2019

17 грудня о 18.00 відбудеться відкриття мистецької виставки «Ким я є» в галереї «Детектор». Команда ГО «Місто-сад» запрошує вас побачити та відчути експозиції про індивідуальні історії українців, їхні традиції, побут та емоції.   

На вас чекають роботи митців: Жанни Кадирової, Алевтини Кахідзе, Євгена Нікіфорова, Лесі Хоменко, Олександра Совтусика, Валерії Тарасенко, Даші Подольцевої, Олени Орап. Ви зможете почути історії українців про стереотипи; відчути, як українці повертаються додому із заробітків; побачити, в яких рамках ми знаходимося та як з них вийти; зрозуміти, що саме нас усіх об’єднує. 

Митці розкривають самоідентифікацію українців через свої роботи. Бо ми схильні вірити в стереотипи та формувати їх серед свого оточення. Іноді це призводить до взаємної нетерпимості, ярликів «східняк»/«западенець» та почуття регіональної вищості. Хочемо, щоб українці більше знали про те, що їх об’єднує. 

Виставка відбудеться в рамках проекту «Розрізняй PRO: руйнування стереотипів», який  реалізує ГО «Місто-сад» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Ми поїхали в експедиції Сходом та Заходом, записали історії жителів про стереотипи щодо них, розробили та презентували саркастичну серію футболок з принтами та хочемо показати результати нашої роботи. 

Хто ми: «Місто-сад» - громадська організація, яка займається розвитком активного громадянського суспільства за допомогою культурних проектів та створенням публічних просторів. 

Коли і де зустрічаємось: 

17 грудня 2019 року, галерея сучасного мистецтва «Детектор» (3 поверх інноваційного центру «Промприлад. Реновація»), вул. Академіка Сахарова, 23, Івано-Франківськ. 

Виставка діятиме до 21 грудня 2019 року (з 12.00 до 20.00). Вхід вільний.

Контакти: 

[email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.