bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зимова Студреспубліка
18.01.2020

21-24 лютого у Карпатах під час ЗиСР-ХІI дискутуватимуть на тему «Прогрес між еволюцією та революцією».

Літо – для активних і амбітних!
Зима — для найкращих і розумних!

За майже 30 років незалежності й можливості вільної політичної творчості українського народу, ми, на жаль, перетворилися у периферію із зовнішнім управлінням. Ані еволюція, ані революційні сплески не призвели до соціального прогресу. Так що ж робити? І кому саме робити? Дискутуватимемо 21-24 лютого 2020р. у Карпатах під час ЗиСР-ХІI на тему «Прогрес між еволюцією та революцією». Запрошуємо, реєструйтеся!

Щороку небайдужі громадяни з усієї України (і не тільки) — активіст(к)и, експерт(к)и, просто прогресивні люди різного віку та місця проживання — збираються на «Зимову Студреспубліку». Це — унікальне коло однодумців/иць, які покладають свої знання і сили, аби самовіддано «вигризати» відповіді на дуже непрості питання, котрі стосуються кожного/ї. Люди довгої доброї волі зі всієї України і всього світу мають стати союзниками/цями в справі модернізації, прогресу, а не чиїмось ресурсом, джерелом, клієнт(к)ами. Яким чином стати частиною унікального інтелектуально-творчого дійства, де щира солідарність, позитивна змагальність і вироблення потужних альтернативних рішень, то щохвилинна реальність – далі.

Візьміть участь у конкурсному відборі!

Колись ми думали, що за падінням обов’язково йде підйом. Коли того не сталося, то почали чекати, коли дістанемось дна, аби відштовхнутися.

Та виявилось, що дна немає: ми просто продовжуємо падати і падати.

Такими були еволюція і такими були наслідки революційних подій незалежної України. У сумі – деградація, демодернізація, «пропаща сила», регрес…

Чи справді такого життя хочуть наші співгромадяни? Відповідь очевидна, адже, наприклад, українські емігрант(к)и обирають саме ті країни, де все навпаки — де є прогрес і мир. Республіканці не просто системно й послідовно служать відродженню України, досліджують і розробляють концептуальні рішення щодо прогресу, модернізації України і світу, але й організують інших. Щоб вирватися з прірви, необхідні історичний масштаб, грандіозні ідеї, надпотужна енергія, суперкреативні й сміливі рішення.

Весь попередній доробок республіканців показує: питання «ЩО робити?» немає жодного сенсу без прив’язки до того, КОМУ САМЕ це робити.

Отже, хто ви, будівельники/ці, здатні як до поступальної, еволюційної роботи, так і до напруги революційних змін? Хто ви – ті, хто з народу, разом із народом, від волі народу і задля народу? Хто обирає не легенькі доріженьки і міщанські «щастячка», а усвідомлює, що таке служіння людям і що значить відповідальність за громадян, «за други своя»?

Умови участі: щоб стати учасником/цею ЗиСР-XІI необхідно пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки. Далі всі зареєстровані учасники/ці проходять конкурсний відбір, найкращі з них і стануть учасниками/цями «Зимової Студреспубліки».

Особливості! У процесі гри застосовуються методи й інструменти, які дадуть змогу рефлексувати власні та колективні дії, глибоко зануритися в проблематику та знаходити відповіді на найскладніші питання. Планується досягнення ефекту «повного занурення», що передбачає участь в абсолютно всіх заходах, а також заборону вживання алкоголю. При порушенні даних вимог організатори залишають за собою право на позбавлення права на участь і виселення порушника/ці без повернення оргвнеску.

Оголошення результатів: на сайті Студреспубліки до 10 лютого.

Наприкінці події відбудеться вечірка в класичному стилі та нагородження переможців/ниць.

У той час, коли правлячий клас і значна частина влади займаються корупцією і забезпеченням інтересів олігархату й іноземних держав, небайдужі громадяни беруть відповідальність на себе. Запрошуємо і кожного з вас, проявіть свою громадянську солідарність — долучайтеся до ЗиСР-XII.

Це – захопливий, драйвовий шлях до творення суб’єкту модернізації України. Спільними інтелектуальними, творчими та вольовими зусиллями ми здолаємо кризу в Україні та світі, зробимо все, аби Україна була серед топ-20 розвинутих країн світу за рівнем життя громадян!

По завершенню ЗиСР, за власним бажанням, у вас буде нагода чудово відпочити (поряд витяги, сауна, ковзанка, ліс тощо) та побачити визначні історичні місця: фортецю, монастирі, парки, музеї тощо.

* * *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка».
Партнери:
 ПрАТ «Гравітон», видавництво «Саміт-книга», БІОКОН, JYSKSendPulse, компанія Impression, Koine.Community.

Організаційні питання: (044) 529-13-75, [email protected]
Із питань медіа та партнерства: Віра Андріюк, бренд-менеджерка Студреспубліки, моб.: (097) 883 22 26, е-пошта: [email protected] 

Умови участі та деталі конкурсу 
Про попередні «Зимові Студреспубліки» 

Аватарки й Інструкція з установлення аватарок:

Контакти

  • Питання медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.