bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Арт-майстерня «Пульс міста» їде до Ізмаїла
31.01.2020

Оголошується набір учасників на семінари в Ізмаїлі у рамках одеського соціально-творчого проекту Арт-майстерня «Пульс міста». 

Метою проекту є підтримка соціальних трансформацій та покращення мікроклімату спілкування у місті за допомогою сучасного театру.

На семінарах у Ізмаїлі ми будемо знайомитися з методами сучасного театру для соціальних трансформацій, а також з елементами ненасильницького спілкування.

Для більш детального знайомства з проектом та програмою семінарів у Ізмаїлі запрошуємо вас на презентацію, яка відбудеться 16 лютого о 14.30 в Ізмаїльській центральній бібліотеці ім. І.П. Котляревського, за адресою: вул.Адмірала Холостякова, 41.
Щоб взяти участь у проекті, будь-ласка заповніть онлайнову форму реєстрації http://bit.ly/2Rn91F8
ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ ТРИВАЄ ДО 24 ЛЮТОГО ВКЛЮЧНО!

Для кого ця Арт-майстерня?
для мешканців та мешканок Ізмаїла, які небайдужі до життя свого міста
людей, які хочуть жити у комфортному й безпечному місті, прагнуть взаємоповаги й людяності у спілкуванні
Ми запрошуємо до участі
представників різних соціальних груп (мешканців Ізмаїлу та переселенців, громадян різних національностей та культур, незалежно від гендеру й сексуальної орієнтації)
людей з інвалідністю
громадських активістів
митців та мисткинь
ВАЖЛИВО: Для участі у Майстерні наявність акторського досвіду не є обов’язковою! Головне - це ваша готовність взяти участь у двох семінарах та бажання долучитися до соціальних трансформацій і поліпшення культури спілкування Ізмаїлі.
Що ми робитимемо?
На презентації 16 лютого учасники\ці одеського проекту “Арт-майстерня “Пульс міста” розкажуть про свій особистий досвід зростання у проекті, яким чином мистецтво може сприяти процесам соціальних трансформацій у суспільстві.
На семінарах ми будемо вивчати методики сучасного театру для соціальних трансформацій, а також елементи ненасильницького спілкування. Ми будемо вчитися помічати стереотипи, упереджене ставлення один до одного. Будемо думати та рефлексувати, чим живе місто, в якому ми будуємо наше життя і чим живемо ми разом із ним.
За допомогою сучасних театральних методик - плейбек-театру, театру пригноблених - ми будемо ділитися історіями з нашого повсякденного життя: ставленням, думками, почуттями, ситуаціями, які є важливими для нас.
Як саме ми це робитимемо?
Методи роботи Арт-майстерні:
Плейбек-театр
Елементи театру пригноблених та пост-документального театру
Вправи на імпровізацію та акторські навички
Також ми будемо досліджувати шляхи побудови зв’язків між мистецтвом та соціальним контекстом, між митцями та іншими соціальними акторами (громадськими організаціями, фондами, муніципальними структурами)

Розклад:

  • 16 лютого о 14.30 – Презентація
  • 13- 15 березня - 1-й семінар
  • 27 -29 березня - 2-й семінар + публічний перформанс для жителів міста

Майстерню проводить Наталія Вайнілович - практкиня сучасного театру, яка працює з громадами та соціальними темами через історії з життя людей (плейбек-театр, театр пригноблених), авторка програм з акторської імпровізації, тренерка Української школи плейбек-театру, голова громадської організації “АРТ-Плейбек”.

Проект “Арт-майстерня “Пульс міста” співфінансується Форумом громадянської служби миру Forum Civil Peace Service - Ukraine та спільно впроваджується ГО “Інклюзивне театральне об’єднання “АРТ-Плейбек”, Програмним офісом Форуму громадянської служби миру та Благодійним фондом “Карітас Одеса УГКЦ”. За підтримки: ІМГО “Право на майбутнє”, Ізмаїльський державний гуманітарний університет, Ізмаїльська центральна бібліотека ім. І. П. Котляревського.

Умови участі:
Участь у Майстерні є безкоштовною.
Кількість місць обмежена - очікуємо до 15-ти учасників\ць.
Щоби взяти участь, заповніть онлайнову форму реєстрації http://bit.ly/2Rn91F8
Заявки приймаються до 24 лютого включно. До 29 лютого ми повідомимо вам електронною поштою про результати відбору.
Організатори беруть на себе відповідальність сформувати максимально різноманітну групу.
Організатори забезпечують учасників\ць обідами та кава-брейками протягом усіх семінарів. Решта витрат учасники\ці беруть на себе.
Якщо у вас є питання, просимо контактувати з організаторами: [email protected], будь ласка, зазначте у темі листа “Питання про Арт-майстерню “Пульс міста. Ізмаїл”.
#пульсміста #artplayback #forumzfd_ukraine #caritas_odessa_ugcc #ізмаїл #афішаізмаїл #измаил #измаилафиша #измаилбесплатно

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.