bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Панельна дискусія: студенти Гонконгу та протести
05.02.2020

7 лютого зможете поспілкуватися з учасниками гонконгських протестів з передової, які розкажуть про Гонконгу, Україну в його контексті, а також власні надії та сподівання у буремному 2020 році.

За подіями у Політехнічному університеті Гонконгу спостерігала вся Україна, подумки повертаючись до найстрашніших подій під час Революції гідності. Десятки тисяч студентів повстали проти злодіянь поліції, захищаючи власні alma mater щитами та луками, готуючись боротися до останнього.

Ті події назавжди увійдуть в історію як переломний момент в історії боротьби за свободу Гонконгу. Події, які можна назвати головним каталізатором україно-гонконгських зв’язків.

Вперше після тих бурхливих тижнів студенти чотирьох провідних вишів Гонконгу вирушають до України, аби особисто розповісти українцям про те, що вони пережили під час окупації Політехнічного університету та інших вищих навчальних закладів.

Вже 7 лютого, о 19:00, у коворкінгу «Часопис» на Льва Толстого ми зможемо поспілкуватися з учасниками гонконгських протестів з передової, які розкажуть про Гонконгу, Україну в його контексті, а також власні надії та сподівання у буремному 2020 році.
Дата: 7 лютого, п’ятниця.

Подія у фейсбуці.

Час: 19:00-21:00.

Модератор: Артур Харитонов, головний координатор Free Hong Kong Center.

Мова: англійська.

Вхід: за стандартними умовами коворкінгу «Часопис».

Чекаємо всіх!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.