bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

XII Зимова Студреспубліка
17.02.2020

21-24 лютого 2020р. у Карпатах, на Буковині, у Готельному комплексі «Гірський світанок» (гірськолижно-туристичний комплекс «Мигово», с. Мигове, Вижницький р-н, Чернівецька обл.) проходитиме ключова інтелектуальна подія сезону — «XII Зимова Студреспубліка» на тему «Прогрес між еволюцією та революцією»Увага! Хто не встиг — ще є можливість зареєструватися.

Хто став переможцем/ницею основної частини конкурсного відбору, а також за яких умов ще можна приєднатися до команди прогресистів, аби стати союзниками/цями у справі модернізації та спільно шукати відповіді на такі питання, відповіді на які не знає ніхто в світі, – читайте уважно інформацію нижче.

За підсумками роботи конкурсної комісії команди організаторів ЗиСР, серед усіх, хто пройшов онлайн-реєстрацію, було відібрано основну частину складу учасників/ць «XII Зимової Студреспубліки». Серед них — перемож(ни)ці й учасники/ці республіканських проєктів (Студреспубліки, минулорічних ЗиСР й ін.), активні громадяни, науков(и)ці, громадські та політичні діячі/ки, робітники/ці, підприєм(и)ці, молодь, студентство тощо. Всім, хто зареєстровані на подію онлайн, на електронну пошту надсилається відповідь щодо участі у ЗиСР-XII, а для тих, хто пройшли конкурсний відбір – правила й умови участі.

І якщо в нинішній Україні дискурс про модернізацію, на жаль, поки можливий лише під гигикання або тишу, то ЗиСР-XII є саме тим місцем, де ця тема – все і вся.

До зустрічі, будівничі, здатні як до поступальної, еволюційної роботи, так і до напруги революційних змін! До зустрічі ті, хто з народу, разом із народом, від волі народу і задля народу! До зустрічі ті, хто обирає не легенькі доріженьки і міщанські «щастячка», а усвідомлює, що таке служіння людям і що значить відповідальність за громадян, «за други своя»! Станьмо частиною унікального інтелектуально-творчого дійства, де щира солідарність, позитивна змагальність і вироблення потужних альтернативних рішень, то щохвилинна реальність!

Програма ЗиСР-XІI передбачає проведення оргдіяльнісної гри протягом 3-х повних діб за участю близько 50-60 осіб із усієї України.

Особливості! У процесі гри застосовуються методи й інструменти, які дадуть змогу рефлексувати власні та колективні дії, глибоко занурюватися в проблематику та знаходити відповіді на найскладніші питання. Планується досягнення ефекту «повного занурення», що передбачає участь в абсолютно всіх заходах, а також заборону вживання алкоголю. При порушенні даних вимог організатори залишають за собою право на позбавлення права на участь і виселення порушника без повернення оргвнеску.

Ті, хто проходили онлайн-реєстрацію на участь у ЗиСР-XІІ, але відсутні у списку – зараховані до резерву учасників/ць.

Організаційні питання: (044) 529-13-75, [email protected]
Із питань медіа та партнерства: Віра Андріюк, бренд-менеджерка Студреспубліки, моб.: (097) 883 22 26, е-пошта: [email protected] 

Умови участі та деталі конкурсу 
Про попередні «Зимові Студреспубліки» 

Аватарки й Інструкція з установлення аватарок

Контакти

  • Питання медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.