bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення на Міжнародний конгрес та Технічну виставку «ЕТЕВК-2020»
28.02.2020

Міністерство розвитку громад і територій України проводить тринадцятий Міжнародний конгрес та Технічну виставку «ЕТЕВК-2020» (Екологія, Теплопостачання, Енергозбереження Водопостачання, Каналізація як складові сталого розвитку громад та територій України),   який відбудеться 9-13 червня 2020 року в м. Чорноморськ Одеської області.

Метою Конгресу є впровадження та підтримка  механізмів взаємодії всіх зацікавлених сторін у процесах формування та становлення об’єднаних територіальних громад, обмін актуальною інформацією щодо фактичного стану підприємств та систем життєзабезпечення, обговорення нових можливостей розвитку територій та шляхів їх реалізації.

Міжнародний Конгрес «ЕТЕВК» – це унікальна платформа для спілкування та обміну досвідом фахівців, діяльність яких спрямована на розвиток територій та систем їх життєзабезпечення.  Вже понад 20 років Конгрес об’єднує представників підприємств та виробників найсучаснішого обладнання, органів місцевого самоврядування та державних відомств, наукових установ та фахових консультантів, міжнародних фінансових інституцій та отримувачів допомоги, громадських організацій та інших.

Цей Конгрес вважається найбільш вагомим і авторитетним форумом спеціалістів у сфері місцевого самоврядування, теплопостачання, питного водопостачання, водовідведення, екології, економіки, управління тощо. Під час роботи «ЕТЕВК-2020» на професійному рівні буде проаналізовано та обговорено найактуальніші проблеми, від вирішення яких залежить подолання кризи у галузях тепло-, водопостачання, водовідведення та її подальший сталий розвиток. Також будуть розглянуті не менш важливі питання стосовно отримання та використання коштів міжнародних фінансових організацій, енергозбереження, розвитку сучасних технологій, матеріалів, реагентів, обладнання та інші.

Одночасно з Конгресом працюватиме Технічна виставка, де будуть представлені новітні технічні досягнення у галузях тепло-, водопостачання та водовідведення.

Чекаєм на Вашу участь в роботі Конгресу та Ваші матеріали з актуальних питань розвитку, які будуть безкоштовно опубліковані у спеціальній збірці: http://etevk.org.ua/?page_id=3625

Вимоги до публікацій: http://etevk.org.ua/?page_id=34

Контакти

  • Секретаріат Конгресу: ДП “НДКТІ МГ”
  • тел.: +380 (44) 248-23-75; E-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.