bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чи є майбутнє у ГС і яке воно? Нові виклики вимагають нової стратегії!
20.03.2020

Долучайтесь до організації та участі в Національній веб-конференції громадянського суспільства

Ви - важливі! В складні часи і поступового зростання самоізоляції спробуємо триматися разом і попри все досягти наступного рівня змін. Долучайтесь до організації та участі в Національній веб-конференції громадянського суспільства!

Додаткова інформація та онлайн форма за посиланням https://forms.gle/8Vw4iFQACsuFL7167

 Долучайтесь до організації та участі в Національній веб-конференції громадянського суспільства. Додаткова інформація та онлайн форма за посиланням https://forms.gle/8Vw4iFQACsuFL7167

Ініціатором проведення Національної веб-конференції громадянського суспільства виступила партнерська мережа “Розумна Взаємодія”, яка вже об’єднує декілька спів-виконавців діючої стратегії і пілотні ОТГ/ОМС з 7 областей.

До участі запрошуються представники громадських об’єднань, державних органів влади, міжнародних програм і донорів, а також інших зацкавлених осіб. Загалом планується до 500 учасників (бажано до 100) з онлайн трансляцією в ФБ та на YouTube і використанням інтерактивних опцій для участі решти зацікавлених осіб. У разі виявлення інших важливих питань для обговорення, програма заходу може бути доповнена, або такі питання можуть бути включені в програму наступної веб-конференції.

Програма буде надіслана відібраним учасникам за декілька днів до заходу (орієнтовно друга половина квітня).

Якщо Ви бажаєте виступити спів-організатором, спікером з однієї з вищенаведених тем, або просто учасником, будь ласка заповніть онлайн-форму. Відбір буде здійснюватись ініціаторами на підставі Вашої мотивації, досвіду та наявності вільних місць (є технічні обмеження).

Запрошення відібраним учасникам надійде на вказану в онлайн формі ел.адресу.

Офіційна сторінка в ФБ (джерело новин щодо заходу, коментарі і т.п.) – https://www.facebook.com/eSelfgovernment/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.