bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний конкурс із пошуку інноваційних рішень за логікою біомімікрії: національний відбір
09.04.2020

Національний відбір на конкурс Biomimicry Global Challenge від Лабораторії інноваційного розвитку ПРООН в Україні у партнерстві з Інститутом біомімікрії (США). 

Біомімікрія— це наслідування моделей, систем та елементів природи задля вирішення викликів, з якими стикається людство шляхом розробки нових технологій, дизайнерських рішень, інноваційних продуктів. По суті, біомімікрія є підходом до дизайну інновацій, який базується на застосованні вже випробуваних природою рішень. 

До участі у конкурсі запрошуються інноватори, інженери, дизайнери, винахідники, студенти та фахівці, які працюють над цією темою (можливо не називаючи її біомімікрією) та/ або мають ідею проекту, в якому вбудована логіка біомімікрії. 

Умови конкурсного відбору:

Кандидати мають подати на розгляд комісії (до 1 травня 2020 р.):

  • Короткий опис ідеї українською
  • Прототип своєї ідеї/продукту у вигляді фото або малюнку
  • Резюме українською або англійською
  • Засвідчення знання англійської не нижче рівня B1.

Перемога в українському раунді відбору Biomimicry Global Challenge допоможе найспішнішим кандидатам потрапити до міжнародного змагання в США за підтримки організаторів. 

Детальніше про конкурс - bit.ly/bio-mi

Всі потенційні кандидати заохочуються до участі в безкоштовномі вебінарі, що запланований на 21 квітня 2020 року, і дізнатися докладніше про принципи і завдання біомімікрії! Щоб зареєструватися на вебінар, перейдіть за посиланням - https://bit.ly/2JCRPqO

Про найяскравіші приклади застосування біомімікрії читайте у статті - https://bit.ly/3e38rWA

Співорганізатором національного відбору виступає Лабораторія інноваційного розвитку ПРООН в Україні у партнерстві з Інститутом біомімікрії (США) та низкою українських громадських організацій.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.