bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс есе «Дивимось у майбутнє: спільні цінності, спільні мрії»
20.04.2020

Мета конкурсу – висвітлити громадське сприйняття процесів євроінтеграції та європеїзації, викликів, що постають перед європейським проектом, європейських цінностей, майбутнього Європейського Союзу та інших пов’язаних з ЄС тем.

Умови участі

  • До участі у конкурсі есе запрошуються студенти ВНЗ України будь-якої  спеціальності.
  • Конкурс проходитиме у два етапи: національний відбір та міжнародний. Три роботи, відзначені як найкращі на національному рівні, будуть перекладені англійською мовою і направлені для участі у конкурсі на міжнародному рівні, в якому будуть також представлені роботи учасників з інших країн-партнерів проекту (Румунії, Молдови, України, Білорусі, Польщі та Угорщини).
  • Кінцева дата подачі конкурсної роботи: 10 травня 2020 року включно.
  • П’ятеро фіналістів будуть запрошені записати коротку відео-презентацію, яка висвітлюватиме основні ідеї есе. За результатами голосування будуть оголошені переможці.  

Вимоги до оформлення есе

  • Есе повинно бути оригінальним авторським текстом, написаним одним автором обсягом 1000-2000 слів.
  • Зразок оформлення есе додано в окремому файлі.
  • Есе просимо надсилати у форматі PDF на адресу [email protected]. Назва документу повинна бути за зразком «есе_ім’я_прізвище». У назві листа вкажіть «Есе_ім’я_прізвище»
  • При написанні есе зверніть увагу на один із наступних моментів: нагальні важливі проблеми Європейського Союзу; прагнення європейської молоді, можливості та обмеження, які надає європейський простір сьогодні; виклики, які постають у контексті нових економічних та соціальних реалій у ЄС; роль і місце молоді у сучасній євроінтеграційній моделі.

Нагороди

  • Кожний відібраний учасник отримає сертифікат про участь.
  • Переможці національного рівня отримають дипломи, а також візьмуть участь у конкурсі на міжнародному рівні з есе, перекладеним англійською мовою.
  • П’ять переможців на міжнародному рівні отримають грошові призи (перше місце – 350 євро, друге місце –  250 євро, третє місце – 200 євро, четверте місце – 100 євро, п’яте місце – 100 євро).

 

Конкурс організовує Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, ГО «Квадрівіум», ГО «Сприяння міжкультурному співробітництву», факультет міжнародних відносин, політології та соціології Одеського національного університету ім. І. І. Мечникова та Департамент комунікацій Чернівецької облдержадміністрації у рамках проекту ENACTED – «Європейський Союз та його сусіди. Мережа для активізації участі ЄС на східних кордонах» (2017-2625), що фінансується Європейським Союзом.

Більше інформації - за посиланням - http://quadrivium.org.ua/index.php/call-for-essay-contest-looking-to-the-future-common-values-common-dreams

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.