bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Zero Corruption Talk: Уроки Чорнобиля у часи пандемії
23.04.2020

Корупція не має меж ー так само, як і радіація. Zero Corruption Conference спрямована на формування порядку денного майбутнього корупції, повинна була відбутися 25-27 квітня у Києві та Чорнобилі, але була перенесена на осінь через спалах Covid-19. Коронавірус змінив наш спосіб життя, економіку, національну та глобальну політику, але яке майбутнє чекає на нас після пандемії?

У цей символічний день ー річницю Чорнобильської ядерної катастрофи ми розглядаємо нові виклики, а також уроки недавнього минулого. Цього разу ми зберемося у незвичному форматі онлайн-дискусії та з’ясуємо:

 

  • Як відповісти на невидимі та гібридні загрози і створити довгострокові рішення?
  • Як зберегти людську та соціальну безпеку, не жертвуючи свободою?
  • Яка роль демократичної держави у регіоні, де авторитаризм відновлює свій вплив?
  • Чому основні цінності та соціальний капітал важливі для світу після кризи? Довіра, гідність та ефективне урядування - як це побудувати?
  • Чому світ із нульовою корупцією важливий для людства у час подолання різних видів кризи?

Спікери: Френсіс Фукуяма, американський філософ, Сергій Плохій, американський історик, Міранда Патручич, провідна журналістка-розслідувачка, Роман Борисович, політичний діяч та антикорупційний активіст, Ребекка Хармс, депутатка Європарламенту. Модерує Наталя Гуменюк, українська журналістка, авторка.

❗️Для безкоштовної участі, будь ласка, зареєструйтеся до 24.04: https://forms.gle/kn1qyuJdApCvubSE9

❗️Реєстрація для ЗМІ: https://forms.gle/yitqgdmNMZQkZfhk6

На свою електронну пошту Ви отримаєте лише нагадування та подальші матеріали дискусій.

––
За підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI фінансується Європейським Союзом, співфінансується і впроваджується МЗС Данії). Всі спільні заходи Zero Corruption Conference з міжнародними організаціями (ЄС, Агентством США з міжнародного розвитку, НАТО, Prague Civil Society Centre, NED, та іншими) відбуваються в рамках міжнародної технічної фінансової допомоги.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.