bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-аукціон картин Vs_COVID-19
04.05.2020

Антикризовий фонд по боротьбі з COVID-19 розпочинає  — «Онлайн-аукціон картин Vs_COVID-19». Впродовж наступних 10 днів ви зможете придбати картини, а виручені кошти підуть на підтримку медиків Івано-Франківська та області.

Мистецтво — велика сила, яка здатна не лише окриляти і надихати, але й допомагає долати складні часи, які переживаємо зараз. Медпрацівники на передовій й надалі потребують нашої допомоги.

Саме тому Антикризовий фонд по боротьбі з COVID-19 https://ifvscovid.org/ залучає силу мистецтва для ще однієї доброї справи. Разом з небайдужими художниками та художницями ми розпочинаємо фандрейзингову кампанію — “Онлайн-аукціон картин Vs_COVID-19”.

Впродовж наступних 10 днів на Facebook сторінці платформи Тепе Місто - https://www.facebook.com/events/2948592795195285/ ви зможете придбати картини, а виручені кошти підуть на підтримку медиків Івано-Франківська та області.

Як це працює?
Учасники аукціону роблять ставки в коментарях під фото кожного лоту, в загальному альбомі: https://bit.ly/3aTBYPC. Також є можливість голосувати анонімно, написавши на Facebook сторінку “Теплого Міста”.
Власником лоту стає учасник, який зробив найбільшу ставку на момент завершення аукціону. До закінчення акції є можливість голосувати під будь-якою з картин.

Усі картини та умови участі в аукціоні розміщені на Facebook сторінці платформи Тепе Місто - https://www.facebook.com/events/2948592795195285/


Початок аукціону – 1 травня о 20:00.
Ставки приймаються до 11 травня 23:59.
Мінімальна ставка та вартість кроку картини зазначена під кожною картиною.

Більше інформації про антикризовий фонд - https://ifvscovid.org/

Контакти

  • https://www.facebook.com/warmifua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.