bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для журналістів
17.06.2020

Асоціація психіатрів України (АПУ) та Грузинський Центр психосоціальної та медичної реабілітації жертв тортур (GCRT) оголошуюсь в Україні конкурс журналістських матеріалів, що присвячені проблемам тортур.

В рамках проекту “Боротьба з тортурами в Грузії, Україні та Вірменії”, який фінансується в рамках Європейської ініціативи в галузі зміцнення демократії та прав людини Європейського Союзу, Асоціація психіатрів України (АПУ) та Грузинський центр психосоціальної та медичної реабілітації жертв тортур (GCRT) оголошують в Україні конкурс журналістських матеріалів. Матеріали повинні бути присвячені ситуації з правами людини в закритих закладах та установах, які надають спеціальний догляд, а саме в психоневрологічних інтернатах та психіатричних лікарнях, а також в закладах пенітенціарної системи, та висвітлюють реалізацію абсолютного права бути вільниим від тортур та інших жорстоких, нелюдських або принизливих видів поводження чи покарання і мають бути спрямовані на привернення уваги суспільства до питань захисту прав людини у вищезгаданих сферах. 

Дедлайн для подачі матеріалів 31 липня 2020 року. Зацікавлені журналісти можуть надсилати свої матеріали та заповнену форму заявки на електронну пошту конкурсу [email protected]

Більш детальну інформацію про конкурс, а також форму учасника можна отримати з документів, що додаються. 

Контакти

  • Асоціація психіатрів України
  • Грузинський центр психосоціальної та медичної реабілітації жертв тортур

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.