bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація програми ґрантів НВСЕ на Третьому міжнародному ярмарку грантів у сфері культури
19.06.2020

На Третьому міжнародному ярмарку грантів у сфері культури програму ґрантів НВСЕ представлятиме її менеджерка Люба Ільницька - кураторка, а також менеджерка культурно-мистецьких проєктів.

HBCE Grant Program / Програма ґрантів НВСЕ —
некомерційна організація, мета якої – сприяти сталому розвиткові культури й освіти в Україні. HBCE підтримує ініціативи, які зміцнюватимуть становище України на міжнародній арені, а також підвищуватимуть її конкурентоздатність у культурі й освіті.

HBCE створює унікальний простір “Арт центр Фабрика повидла”, розташований в історичній частині міста Львова, який на одній локації об’єднає музику, театр, кіно, медії і візуальне мистецтво, а також освітні практики.

HBCE запрошують організації зі сфері мистецтва, культури та освіти, які орієнтовані на актуальні теми та інноваційні підходи, подавати проєкти на Програму ґрантів. Вважають, що культура та освіта – це важлива запорука сильного суспільства, необхідна передумова для змін і зміцнення конкурентоспроможності України. Підтримують низові ініціативи, міжгалузеву та міжнародну співпрацю задля сталого розвитку культури, мистецтва та освіти в Україні. Ґранти виділяють один раз на рік на проєкти неурядових організацій з України чи закордону. Пропоноване фінансування становить від 500 до 5 000 євро та покриває 70 % загального бюджету проєкту.

На Третій міжнародний ярмарок грантів у сфері культури програму ґрантів НВСЕ представлятиме її менеджерка Люба Ільницька - кураторка, а також менеджерка культурно-мистецьких проєктів.

У вас ще є час зареєструватись на Ярмарок https://forms.gle/2EmvKbeimbpiqjC48

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.