bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Активістів з Донецької та Луганської областей запрошують пройти опитування
08.07.2020

До онлайн-опитування запрошуються активісти з Дружківки, Слов’янська, Мирнограда, Кремінної, Новоайдара, Біловодська.

Дослідження проводиться в рамках проєкту “Розбудова потенціалу організацій громадянського суспільства (ОГС) та Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості (РГГБСЗ) в частині моніторингу місцевих бюджетів та адвокатування змін до бюджетів з акцентом на безпеку громади, посилення доступу до правосуддя та соціальну згуртованість в цільових громадах Донецької та Луганської областей”. 

Мета проєкту полягає в тому, щоб ознайомити ОГС та РГГБСЗ з практиками формування бюджету та моніторингу бюджетних видатків на рівні громади, а також з показниками, їх відбором, розробкою та застосуванням у системі моніторингу та оцінки. 

Гугл-форма з опитувальником знаходиться за посиланням: https://forms.gle/zrgQHXLLHzznAmo1A

Дедлайн для заповнення опитувальника: 14 липня 2020 р. 
Орієнтовна тривалість заповнення опитувальника: до 15 хвилин.

Якщо ви також зацікавлені взяти участь в онлайн-фокус-групах, запрошуємо надіслати проєктному менеджеру Юлії Гернего ([email protected]) наступні дані: ПІБ; місце роботи та посада; мотивація участі в проєкті. Кінцевий термін для подання заявок на участь в онлайн-фокус-групах: 11 липня 2020 р.

Проєкт реалізується консалтинговою компанією ТОВ «Synergy Development Consulting» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Королівства Данії, Королівства Швеції та Швейцарської Конфедерації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.