bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Україні стартує амбіційний екологічний проєкт «UcanUkraine»
16.07.2020

В Україні 17 липня стартує екологічний проект «UcanUkraine», який об’єднає навколо проблем довкілля митців, бізнесменів та активістів.

Протягом 4 місяців в 4 містах Півдня України, а саме в Херсоні, Запоріжжі, Бердянську та Мелітополі, «UcanUkraine» збирається задавати тренд на екологічність.

За цей час планується провести по 2 воркшопи в кожному місті-учаснику. У заходах будуть задіяні активні жителі, представники малого та середнього бізнесу, громадських організацій, еко-активісти, урбаністи.

На воркшопах містяни дізнаються, як локально впливати на екологічну ситуацію, а місцеві активісти після навчання разом з експертами проекту зможуть проінспектувати муніципальні екологічні програми та разом розробити дорожню карту для співпраці з місцевою владою.

Що стосується місцевого бізнесу, то у результаті проведення воркшопів підприємці у співпраці з активістами та командою проєкту визначать ідеї для екологічних ініціатив. Найкращі екологічні проєкти отримають фінансову підтримку на реалізацію, а також будуть нагороджені спеціальною екологічною відзнакою та нанесені на локальну мапу дружніх до екології закладів.

Під час проєкту, окрім воркшопів, планується і проведення інтерактивної виставки, яка покаже приклади успішних громадських ініціатив та за допомогою арт-об’єктів продемонструє реальний стан довкілля міст-учасників.

Бонусом проекту «UcanUkraine» стануть 4 мурали на екологічну тематику, для створення яких будуть запрошені місцеві художники, а макети оберуть містяни за допомогою інтернет-голосування.

Детальніше про проект можна дізнатися на сторінці Фейсбук:https://www.facebook.com/ucanukraine/

Розклад перших онлайн-зустрічей про старт проєкту для громадськості та бізнесу:

28 липня - м. Мелітополь, реєстрацію відкрито:https://forms.gle/5mz9qP3pDN4dGykZ8

29 липня - м. Бердянськ, реєстрацію відкрито:https://forms.gle/4DqeCD3isdEcaQT69

30 липня - м. Херсон, реєстрацію відкрито:https://forms.gle/GMh5SRqg2iJsnAQW

Проєкт “Ucan Ukraine” реалізується ГО “Дзиґа” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.