bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як скористатися моментом для інноваційного прориву?
20.07.2020

25 липня у Києві відбудеться ІІІ Громадянський лекторій на тему «Інноваційний прорив і «нова індустріалізація» як складові модернізації України». 

Світ і ми разом з ним переживаємо глобальну суперкризу. Значить, будь-які сумніви у необхідності модернізаціїінавацій та інновацій, «нової індустріалізації» – недоречні. А надзусилля республіканців стосовно інтелектуальних пошуків альтернативи деградаційному та соціально-дарвіністському курсу – надзвичайно актуальні. Про це дискутуватимемо 25 липня 2020р. у Києві під час ІІІ Громадянського лекторію на тему «Інноваційний прорив і «нова індустріалізація» як складові модернізації України». Запрошуємо! Реєструйтесь!

Послідовно, за участі провідних мислителів/ьок і практиків/ес України та зарубіжжя, на різних проєктах Республіканського руху, Студреспубліки досліджується проблематика модернізації України та світу. Як долучитися до експертів/ок й активних українців/ок, які вже втретє під час Громадянського лекторію дискутуватимуть про можливості інноваційного прориву та здійснення «нової індустріалізації» саме в нинішніх* складних і ризикованих умовах – далі. 

Глобальна суперкриза (одночасно – фінансово-економічна, екологічна, всіх відносин у світі) та пандемія, якою прикриваються панівні групи і класи для того, щоб приховати та перекинути на якісь «реалії», «обставини» й усе суспільство відповідальність за суперкризу та некомпетентність і корумпованість своїх дій під час неї, супроводжуються справжніми тектонічними змінами. Саме в таких неспокійних умовах можна було би нарешті зреалізувати і втілити бунтівну програму інноваційного прориву для України. Поки всі «великі» займаються своїми проблемами – ми можемо зробити ривок!

Сутність модернізації – у відновленні нормального життя, встановленні свобод і втіленні безлічі прогресивних інновацій, це непроста, але критична задача для України та світу. Час й об’єктивні, наукові закони природи і життя довели не лише жалюгідність неоколоніальних концепцій «аграрної наддержави» та лібертаріанського радикального ринкового раю (направду, як ми всі з вами відчуваємо на собі – пекла). Проте, критики, криків про зраду категорично недостатньо! Необхідно випрацьовувати реалістичну альтернативу! Не плутати зі спекуляціями на «обставинах», «реаліях» – ми про дієвий шлях до прогресивного Майбутнього!

Історичний аналіз і весь наш республіканський досвід дуже чітко показують, що для прогресу і справедливості мало прекраснодушного бажання, високих мрій, а тим паче мудрувань про цінності – потрібні справжні, важкі НАДЗУСИЛЛЯ, без самообмеження – нічого не вийде. Отже, конче потрібен політичний суб’єкт модернізації – не політтехнологічно-імітативний, а для якого це питання є екзистенційним. Люди, команди, готові до цього, мають володіти здатністю працювати з глобальною аджендою і творити вселюдську солідарність.

«Нова індустріалізація» – термін, який означає наступний етап розвитку соціально-економічних відносин людства і полягає у розвитку індустрій, які ґрунтуються на надсучасних технологіях, є дуже гнучкими, індивідуалізованими й, одночасно, глобалізованими, тісно зв’язані з безперервною освітою протягом усього життя, які можуть бути побудовані на адитивних принципах (3D, 4D, 5D), пов’язані зі сферою ІТ, віртуальністю, зав’язані на всі рівні космосу тощо.

Громадянські лекторії – важлива ініціатива Студреспубліки, яка збирає активістів/ок, експертів/ок, молодих лідерів/ок і просто небайдужих громадян разом для діалогу про інноваційний розвиток України й особистісну самореалізацію в нових складних умовах, про розвиток людини й універсальні цінності.

До участі в ІІI Громадянському лекторії«Інноваційний прорив і «нова індустріалізація» як складові модернізації України», що відбудеться 25 липня 2020р. у Києві, із 10:30 до 19:00 (початок реєстрації з 10:00), запрошуємо прогресивних громадян/ок – економістів/ок, філософів/инь, соціологів/инь та інших інтелектуалів/ок, активістів/ок, підприємців/иць, робітників/ць, журналістів/ок, студентів/ок. Попередньо потрібно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію. Кількість місць обмежена!

Наша спільна задача – відкинути глупство і стереотипи, які не дають всім нам на Землі, разом у співдружності всіх народів, країн й особистостей світу – зробити ривок, щоб БУДУВАТИ КРАЩИЙ СВІТ, де ми нарешті спробуємо не нищити один одного, не принижувати, не паразитувати, не бути байдужими – а допомагати, робити добро, мислити і творити, усвідомлено працювати заради один одного.  

* Громадянський лекторій відбудеться за дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів.

Питання медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26, [email protected]

Партнери: Газета прогресивних людей «Нова Республіка», видавництво «Саміт-книга», журнал «Спільне».

 

Контакти

  • Питання медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.