bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Запоріжжі відбудеться Open Data Campus від Texty.org.ua
22.07.2020

Open Data Campus. Запоріжжя відбудеться 30 липня - 2 серпня 2020 року в онлайн-режимі. 

В яких школах найкраще навчають? Які вулиці відремонтують цього року? Чи законно розміщені кіоски й реклама на вулицях? Чи ефективно місто керує нерухомістю й землею?..

Відповіді на ці та інші запитання можна знайти в безмежних масивах міських даних. Для того, щоб дані приносили користь, необхідно створювати прості та зрозумілі сервіси, візуалізації та аналітичні матеріали.

Якщо ви прагнете зрозуміти цінність відкритих даних міст та використати їх для вирішення локальних проблем, запрошуємо вас на Open Data Campus. Запоріжжя!

У зв’язку з пандемією COVID-19 подія відбудеться онлайн.

Що означає онлайн-формат проведення події? Це поєднання онлайн-лекцій, спілкування (відео-дзвінки, повідомлення), самостійних завдань та роботи в групах.

У четвер та п’ятницю заплановані лекції та тренінги, які можна прослухати наживо або в записі. У вихідні — триватиме робота над груповими проектами. З кожною з залучених команд працюватиме окремий ментор. Такий графік дозволить вам поєднувати заняття на кампусі з вашою роботою або навчанням.

Хто може взяти участь у кампусі?

Ви є студентом(-кою), активістом(-кою), працюєте в громадській організації, медіа, займаєтесь розробкою програмного забезпечення або аналізом даних? Ви маєте досвід роботи з даними або мотивацію навчатися цього та розвивати навички? Вам небайдужий розвиток міста? Тоді ви нам підходите.

Ви можете брати участь у кампусі з власною командою (до 4−5 осіб) або зареєструватися самостійно і сформувати команду для проекту під час самого заходу.

Докладна інформація про кампус - на сайті: http://campus.texty.org.ua/

Щоб зареєструватися до участі, заповніть форму: https://forms.gle/AMDUNKzJaSen1gmp9

Кінцева дата подачі заявок на Open Data Campus. Запоріжжя — 27 липня 2020 року.

 

Про результати відбору буде повідомлено окремим листом 28 липня 2020 року.

Захід відбувається в рамках проекту “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах” (TAPAS).

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.