bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація виставки світлин з програм ЄС (Одеса)
31.07.2020

Презентація подорожуючої виставки світлин з програм Erasmus+ Молодь та Європейський корпус солідарності!

Коли: 4 серпня 2020 року о 16.00

Для кого: активна молодь, представники громадських організацій, колишні випускники програм Erasmus+ Молодь та Європейський корпус солідарності, місцеві медіа та всі бажаючі.

Одеса стала першим із шести міст України, в якому покажуть подорожуючу фотовиставку. До неї увійшли 40 світлин з проєктів Erasmus+ Молодь та Європейський корпус солідарності. Знімки збирали серед українських громадських організацій і молоді, яка брала участь у програмах Європейського Союзу.

Erasmus+ та Європейський корпус солідарності — це програми ЄС, завдяки яким українська молодь разом із ровесниками з усієї Європи може взяти участь у міжнародних обмінах, тренінгових курсах або поїхати волонтером за кордон.

У 2020 році завершується черговий семилітній цикл цих програм. І хоч попереду нові можливості та розширення напрямків, українські громадські організації об’єдналися, аби підбити підсумки та згадати роки Erasmus+ та Європейського корпусу солідарності в Україні.

Під час презентації в Одесі ми запланували:
15.30-16.00 реєстрація відвідувачів
16.00-17.00 відкриття виставки (вступне слово організаторів, виступи учасників програм, виступ одеського гурту)
17.00-17.30 кава-брейк, фотозйомка.

Місце проведення: вулиця Троїцька, 49/51, Одеса (Одеська обласна універсальна наукова бібліотека ім. М. С. Грушевського)

Важливо. Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних вимог, тож не забудьте надягнути медичну маску чи респіратор.

Виставку також зможете відвідати до 9 серпня включно.

Подія у фейсбук: https://www.facebook.com/events/2833693510195271/

Презентацію фотовиставки в Одесі організовує Інформаційний центр Erasmus+Молодь та Європейський корпус солідарності в Україні у партнерстві з Громадська організація “Територія участі” - NGO Territory of participation та Відділ соціокультурної діяльності ООУНБ імені М.С. Грушевського.

Довідково: Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine надає консультації та підтримку організаціям в Україні, сприяє поширенню кращих практик та налагодженню співпраці у реалізації проектів в рамках молодіжних програм ЄС. Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine був створений ГО Center for Euroinitiatives за підтримки Ресурсного центру SALTO для країн Східної Європи та Кавказу (www.salto-youth.net).

Контакти: www.facebook.com/EPlus.Ukraine, [email protected], +38 (050) 878-92-27, (м.Суми, Набережна р. Стрілки, 22).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.