bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Блог кафе «Жіноче лідерство та стереотипи»
31.08.2020

Бути лідеркою – відповідально, адже це вимагає постійної наполегливої праці, самовдосконалення та розсудливих рішень. І нам з вами це під силу незважаючи на ряд перепон.

Що таке лідерство, які є його типи та як боротись зі стереотипами, що виникають на шляху до розвитку власної справи? Відповіді на ці питання ми знайдемо на заході, який відбудеться в м. Ірпінь.

Під час блог-кафе пропонуємо долучитися до настільної антидискримінаційної  гри “Бути жінкою”.

Захід відбудеться 03 вересня з 13.30 по 15:30  в університеті державної фіскальної служби України (вулиця Університетська, 31, Ірпінь, Київська обл., 08200)

Реєстрація ОБОВ’ЯЗКОВА за тел. +38(066)0683599 - Анна

Захід відбудеться в рамках реалізації проекту «Голос Жінки Має Силу-2020»

Метою проєкту є установлення в суспільстві гендерної рівності, забезпечення виконання в Україні умов Резолюції 1325 РБ ООН, підтримка місцевих органів влади та неурядових організацій, що працюють на місцях, для забезпечення політичної, соціальної та економічної участі жінок у всіх суспільних процесах, розширення можливостей жінок та посилення їхніх голосів на місцевому рівні, створення простору для повноправної участі жінок з усієї України у вирішенні питань, пов’язаних з побудовою миру та встановленням безпеки на національному рівні, розвиток блогерства як інструмента впливу та каналу комунікації для цілей миротворчості, послаблення напруження та пом’якшення конфліктів у суспільстві шляхом спільної творчої діяльності, залучення до миротворчих процесів широкої аудиторії за допомогою художніх виставок, драматичних театрів, вуличних вистав, відеоблогів та інших арт-форматів.

Контакти

  • 0660683599 Анна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.