bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Захисники галактики: презентація у СамоСаді
08.09.2020

Запрошуємо на першу довгоочікувану «живу» презентацію книги Тамари Марценюк «Захисники галактики: влада і криза в чоловічому світі» за участі авторки!

Чудова можливість провести теплий осінній п’ятничний вечір у прекрасному місці за цікавою розмовою. Подія відбудеться у СамоСаді (вул. Спаська, 15) 11 вересня о 17:00. На локації будуть стільці, але з собою також можна прихопити каремати, щоб розташуватись ще зручніше. Вхід вільний.

Подія у Facebook

Про книгу:

Якими чоловіки бачать себе і якими їх бачать інші, чого від них сподіваються і вимагають, за що засуджують і карають, як це позначається на можливостях самореалізації в суспільстві та загальній якості життя, як історично розвивалися уявлення про маскулінність і чому нині можемо говорити про кризу маскулінності — Тамара Марценюк пропонує відповіді на ці та багато інших запитань, спираючись на широку джерельну основу та власну дослідницьку роботу. Попри строгу систему викладу та численні посилання — як на академічні праці, так і на приклади з масової культури, зокрема список фільмів, рекомендованих до перегляду, — це не підручник, а радше захопливий довідник, що допоможе зорієнтуватися тим, для кого ця тема нова, і впорядкувати свої знання читачам і читачкам, які цікавляться питаннями гендеру.

Книгу можна буде придбати під час події або замовити на сайті видавництва «Комора».

Подія відбудеться за підтримки Представництва Фонду ім. Г. Бьолля в Україні.

Контакти

  • https://calendar.boell.de/uk/event/zakhisniki-galaktiki-prezentaciya-u-samosadi

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.