bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЗМІ запрошують до висвітлення правоосвітнього заходу
16.09.2020

Із метою підготовки майбутніх тренерів 19.09.2020 року о 10.00 в Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.М.Грушевського(м. Одеса, 65045, вул. Троїцька, 49/51) ГО “Ти потрібен Україні” проводить інтерактивний тренінг на тему державотворення та виборчої системи у вигляді запатентованої правоосвітньої гри “Два козаки — три гетьмани”. Проєкт реалізується за підтримки Міжнародного Фонду ”Відродження”.

 Правоосвітня гра “Два козаки - три гетьмани” була розроблена до президентських та парламентських виборів 2019 року та успішно впроваджена впродовж 9 місяців. Детально з грою можна ознайомитись за посиланням: https://www.facebook.com/groups/TwoCossacksThreeHetmans/. Проєкт є нейтральним до будь якої політичної сили, проводиться без згадування діючих партій.

 До участі в тренінгу були обрані 20 представників навчальних закладів, громадських організацій, які мають юридичну та/або іншу дотичну освіту, відповідний досвід роботи в представницьких органах влади та/або участі в виборах. Після проходження тренінгу вони мають можливість отримати подібну гру у подарунок за таких умов: використання гри без мети отримання прибутку та надання організаторам узгодженого місця та плану 1 заходу у їй територіальній громаді/населеному пункті. Учасникам компенсуються витрати на проїзд в обидва боки, буде організовано харчування за рахунок організаторів та при необхідності забезпечується проживання. Участь в тренінгу безоплатна.

Тренінг буде проведений у відповідності до санітарних вимог щодо запобігання поширення коронавірусу, які встановлені МОЗ. Також з боку ГО “Ти потрібен Україні” кожен учасник буде забезпечений маскою, засобом для дезінфекції.

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного Фонду “Відродження” у межах проєкту “Два козаки-три гетьмани”. Матеріал відображає позицію автора і не обов’язково збігається з позицією Міжнародного Фонду ”Відродження”.

 

Контакти

  • Контактна особа: Вірьовкіна Лілія
  • координатор проєкту та голова ГО “Ти потрібен Україні” +380505304977 [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.