bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусія про цифровізацію освіти дорослих
17.09.2020

9 жовтня 2020 року з 10 до 15 години в Admiral Hall Conference Center (м. Київ, вул. Хрещатик 7/11, другий поверх) в рамках проведення тижнів Німеччини в Україні проводитиметься дискусія на тему «Цифровізація освіти дорослих: спільні виклики Німеччини та України». Захід організований Українською асоціацією освіти дорослих, в партнерстві з Представництвом DVV International в Україні, за підтримки Посольства Німеччини у Києві.

Ціль заходу - підтримати сприйняття освіти дорослих як ключового фактора для цифрової участі громадян, розуміння можливостей та ризиків в цифровізації освіти для подолання розмежувань, що спричинені кризою, і для пошуку можливостей до зближення, солідарності і згуртованості.

Якщо Ви представляєте членські організації Української асоціації освіти дорослих, центри освіти дорослих, неурядові організації в сфері неформальної освіти або інші організації, зацікавлені у розвитку сфери освіти дорослих, запрошуємо Вас взяти участь у заході.

Для участі у заході необхідно до 30 вересня заповнити онлайн-форму. Детальна програма заходу та логістична інформація буде надіслана пізніше зареєстрованим учасникам дискусії.

Захід буде проведено з дотриманням усіх санітарних норм, які діють в умовах карантинних заходів, встановлених Кабінетом Міністрів України.

Контакти

  • Анастасія
  • тел. 0970776958

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.