bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Харкові захищають права студентів
03.09.2008

11 вересня 2008 року з 14:00 до 15:00 на майдані Свободи в Харкові за ініціативи обласної організації Профспілки працівників освіти і науки пройде пікетування обласної державної адміністрації проти порушення прав студентів на пільговий проїзд і запланованого підвищення ціни на проїзд для всіх користувачів Харківського метрополітену. Про це Громадському інформаційно-аналітичному Центру для молоді повідомив безпосередньо заступник голови Харківської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Борисенко.

За його словами, обласна організація Профспілки неодноразово висловлювала свою незгоду з бажанням ДП "Харківський метрополітен" обмежити законне право студентів на пільговий проїзд у "підземці". В результаті домовленостей між представниками метрополітену і профспілковим обкомом було знайдено компроміс стосовно кількості пільгових поїздок, однак керівництво метро в черговий раз безсовісно порушило обіцянку і встановило обмеження пільгових поїздок у договорах з навчальними закладами у кількості 70 поїздок на місяць, зазначає С. Борисенко.

Тож, Профспілка працівників освіти і науки запрошує студентів, батьків, викладачів, усіх мешканців міста Харкова 11 вересня в четвер приєднатися до акції протесту, захистити права своїх дітей і не дозволити керівництву метрополітену наживатися на простих харків'янах, збільшуючи плату за проїзд.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.