bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг з промоції відеоматеріалів на національному та місцевому телебаченні
25.09.2020

Тендер оголошено в межах проекту “Сприяння імплементації положень Виборчого кодексу щодо участі внутрішньо переміщених осіб та внутрішніх мігрантів у місцевих виборах 2020 року”. 

Завданням є розміщення відеоматеріалу щодо роз’яснення порядку голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року  у період дії карантину у зв’язку з поширенням на території України COVID-19, тривалістю до 30 секунд щонайменше на 3 національних телеканалах (з охопленням щонайменше 13 млн глядачів) та регіональних телеканалах мовлення яких охоплює м. Київ,  м. Харків, м.Одеса, м.Дніпро, м.Львів, м. Тернопіль, м.Ужгород, м.Івано-Франківськ, м.Мелітополь, м. Суми, м. Хмельницький, м.Кам’янець-Подільський, м.Чернівці, м.Маріуполь, м.Краматорськ, м.Кривий Ріг, м.Вінниця, м.Запоріжжя. 

Реалізація заходів планується  у період з 10 жовтня по 25 жовтня 2020 року 

Вимоги до постачальника:

    • Лист-заявка від учасника/учасниці (із висловленням згоди взяти участь у тендері, погодженням із умовами проведення тендеру, висловленням згоди на обробку персональних даних та згодою підтвердження наданих послуг, в тому числі фотозвітів, що охоплює період розміщення);
    • Супровідний лист із стислою інформацією про себе (ім’я контактної особи, адреса електронної пошти та номер телефону для зв’язку, повна назва, документи про реєстрацію, документи про реєстрацію платником податків)  та про діяльність в зазначеній сфері;
    • Детальна технічна пропозиція з графіком розміщення;
    • Фінансова пропозиція з визначенням вартості послуг в гривнях з урахуванням всіх необхідних платежів (вкладеним файлом з підписом керівника організації у форматі “пдф”та “excel”). 


Кінцевий термін подачі документів: 18.00  02 жовтня  2020 року .
Пропозиції та документи надсилайте на електронну адресу: [email protected] за темою “Тендер: промоція відеоматеріалів на національному та місцевому телебаченні”
У разі виникнення питань адресуйте їх за адресою електронної пошти: [email protected] 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.