bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-презентація «Проєкти розвитку Херсонської області»
29.09.2020

        

 

Проєкт Офіс Реформ реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Херсонської обласної державної адміністрації.

Мета Офісу Реформ зміцнення довіри місцевої громади до процесів реформування в Україні, розробка та втілення проєктів, які б сприяли розвитку Херсонщини. 

Команда Офісу Реформ працює задля розробки ефективних проєктів, що стануть ініціацією росту та розвитку херсонських громад у напрямках:

-Медицина;

-Освіта;

-Адміністративні послуги;

-Економічний розвиток.

Орієнтовна тематика проєктів: адміністративні послуги, підтримка реформи медицини та освіти, ЦНАПи, заходи інклюзивної освіти, підтримка малих та середніх фермерів, переробка та просування сільгосппродукції, профорієнтація молоді, діджіталізація тощо. Для отримання детальної інформації щодо проєктів Офісу Реформ, просимо надіслати листа на адресу: [email protected]

У межах роботи Офісу Реформ всі проєкти пройдуть експертну оцінку, матимуть розгорнутий план впровадження та економічне обґрунтування. Вони будуть презентовані донорам та інвесторам, які мають спільну мету – зробити свій внесок та допомогти активним громадам у розбудові локальної економіки та соціальних послуг.

Якщо Ваша організація має в арсеналі роботи будь-які проєкти/грантові програми, а також можливість і бажання підтримати наші проєкти частковим чи повним фінансуванням та технічною допомогою, просимо повідомити про свою участь, заповнивши реєстраційну форму: https://forms.gle/fjYfMpcUbtyYMVmK7

Презентація проєктів відбудеться 5 жовтня 2020 року об 11:00, у форматі ZOOM-конференції (посилання на участь у конференції буде надіслано 6 жовтня усім зареєстрованим учасникам).

Просимо Вас до 1 жовтня включно повідомити:

  • чи пов’язана Ваша проєктна та фінансова діяльність з розвитком громад, підтримкою активних громадян та бізнес-проєктів;

  • чи маєте Ви бажання прийняти участь у заході;

  • хто може стати представником від Вашої організації

Команда Офісу Реформ радо надасть Вам будь-яку підтримку та відповіді на питання.

Офіс Реформ Херсонської області

73000, м. Херсон, пл. Свободи, 1

+380 (97) 304-07-82

[email protected] 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.