bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий проєкт для викладачів журналістики: використання даних проти маніпуляції та дезінформації
01.10.2020

Чеська громадська організація Асоціації з міжнародних питань (AMO) у співпраці з «Інтерньюз-Україна» та TEXTY. ORG розпочинає проєкт «Використання даних у боротьбі проти маніпуляції та дезінформації».

Проєкт передбачено для викладачів факультетів та кафедр журналістики закладів вищої освіти України. Він спрямований на детальніше ознайомлення з наступними темами: журналістика даних, робота із первинним джерелом інформації, інтернет-безпека.

Головна мета проєктупокращити підготовку майбутніх регіональних журналістів за допопомогою покращення можливостей викладачів регіональних факультетів журналістики у сфері роботи із первинними даними та їх використанням у журналістській практиці, й посилення знань про фактчекінг як засіб боротьби проти пропаганди.

Протягом проєкту відбудеться 4 курси (тривалість одного курсу 12 годин – 4 блоки по 3 години), лекторами яких будуть провідні українські експерти з цієї тематики. Семінари курсів здійснюватимуться онлайн у жовтні 2020 – жовтні 2021. Для участі у проєкті зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням до 5 жовтня 2020 року.

Курси здійснюватимуться онлайн у жовтні 2020 – жовтні 2021. Кожен курс матиме теоретичну та практичну частини, під час яких учасники проєкту зможуть випробувати та закріпити отриманні знання.

Більше інформації на сайті: www.checkregion-ua.info або: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.