bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проєкт «Моніторинг політик кризового реагування на COVID-19» (Івано-Франківська область)
20.10.2020

Благодійна організація “Благодійний фонд “Стабілізейшен Суппорт Сервісез” впроваджує загальнонаціональний проєкт “Моніторинг політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному і національному рівні силами громадянського суспільства.

Мета проєкту - мобілізувати громадських активістів і активісток та провести разом з ними моніторинг регіональних антикоронавірусних програм, а також розробити і представити урядовцям рекомендації на майбутнє: і для виходу з карантину, і на випадок нових хвиль вірусу. 

Протягом останніх трьох місяців ми виявили найкращі регіональні практики реагування на пандемію COVID-19, ініціювали діалог між представниками місцевої влади та громадськості, визначили ефективності зазначених політик і пропонуємо шляхи покращення існуючих місцевих політик у соціально-економічній сфері.

 

Запрошуємо Вас взяти участь у презентації результатів моніторингу в Івано-Франківській області  - Івано-Франківській, Коломийській, Калуській, Печеніжинській, Ямницькій, Матеїцькій та П’ядицькій ОТГ  -  23 жовтня 13-00. Заповнюйте анкету

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAmEHtpuF4nUmJPznzkseUIXIx1keoRUAmGcWeQZQCa06gkA/viewform

  отримуйте посилання на вебінар - і приєднуйтеся.

За всіма роз’ясненнями просимо Вас звертатися до регіональної/ого координаторки/а організації – Юлії Бодашевській за телефоном 097-604-33-30  або писати на електронну адресу: [email protected]

 Проєкт реалізується БО БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез”за підтримки Чорноморського Трастового Фонду (Black Sea Trust for Regional Cooperation), який є проєктом Німецького фонду Маршалла США (German Marshall Fund of the United States).

 

Юлія Бодашевська

Радник з питань соціальної згуртованості

CF Stabilization Support Services

Mobile: +38 (097) 604 33 30

E-mail: [email protected] [email protected]

Site: http://sss-ua.org, http://radnyk.org

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.