bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обстеження організацій громадського суспільства (ОГС)
21.10.2020

Європейський Фонд Освіти (ETF) проводить в Україні міжнародне обстеження Організацій Громадського Суспільства (ОГС) щодо їх внеску у розвиток людського капіталу впродовж всього життя. Просимо долучитися ОГС та ГО до обстеження та подальшої співпраці та реалізації проектів ETF.

Це опитування про діяльність Організацій Громадського Суспільства (ОГС) у сфері розвитку навичок, компетенцій та працевлаштування, і воно проводиться за ініціативою ETF (www.etf.europa.eu).
Ми хотіли б дізнатись, як ваша Організація сприяє формуванню навичок, компетенцій, знань та позицій, які сприяють працевлаштування людей, самозайнятості та реалізацію їхнього потенціалу. В опитуванні ми називаємо це розвитком людського капіталу (HCD). Особливо нас цікавлять організації, які працюють у сфері неформальної освіти, організовують та проводять курси, тренінги, навчальні програми, стажування для різних верств населення.

Опитування стосується двох основних питань:
1. Яким чином ОГС сприяють успішному розвитку людського капіталу (HCD)?
2. Чи змінили ОГС свою діяльність у HCD через пандемію COVID19?


Зокрема, опитування досліджує роль ОГС у:
- Розвитку навичок шляхом неформального навчання молоді та дорослих людей;
- Наданні послуг з працевлаштування, які підтримують зв’язок навчання - зайнятість;
- Підвищенні обізнаності та пропаганди розвитку навичок та працевлаштування;
- Створенні, використанні та обміні знаннями щодо розвитку навичок та працевлаштування.

Будь ласка, допоможіть нам провести повне дослідження. З вашої згоди, даної в кінці анкети, ETF поділиться з вашою організацією результатами опитування. Ваші відповіді залишатимуться конфіденційними, а звіт ETF не міститиме жодних посилань на вашу організацію. ETF дотримується політики захисту даних ЄС. 

Ольга Лиса проводить це опитування від імені ETF. Зв’яжіться з Ольгою Лисою електронною поштою [email protected] , щоб взяти участь в опитуванні та поділитися інформацією і контактом з іншими ОГС, які ви знаєте чи співпрацюєте.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.