bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація «Право на соціальний захист, доступ до суду та документів без дискримінації на Донбасі»
28.10.2020

29 жовтня о 18.00 відбудеться онлайн-презентація моніторингових досліджень на тему “Право на соціальний захист, доступ до суду та документів без дискримінації у Донецькій та Луганській областях”.
 
Коли? 29 жовтня о 18:00
Де? онлайн-трансляція буде відбуватися на Facebook-сторінці події за посиланням - https://www.facebook.com/events/348720516436294 ; а також на Facebook-сторінках:
Правозахисна Коаліція “Справедливість заради миру на Донбасі” (https://www.facebook.com/jfp.org), Ромське радіо Chiriklo (https://www.facebook.com/radiochiriklo), Друкарня / Drukarnia (https://www.facebook.com/drukarnia.sloviansk).
 
 
Під час презентації поговоримо про соціальний захист, доступ до ідентифікаційних документів та суду на Донбасі без дискримінації, а саме:
- як можуть скористатись соціальним захистом цивільні особи, які отримали поранення внаслідок збройного конфлікту на Сході України;
- хто такі ромські посередники та їхня роль у доступі ромських сімей до свідоцтв про народження, соціальних та медичних послуг;
- чи забезпечено ефективний доступ до суду для ВПО та жителів/ьок тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.
 
Спікер(к)и:
Ленур Керімов — директор міжнародних програм Гельсінського Фонду з прав людини (Варшава, Польща).
Наталія Аляб’єва — адвокатка, кандидатка юридичних наук, консультантка Гельсінського Фонду з прав людини (Варшава, Польща).
Ольга Веснянка — правозахисниця, медіаекспертка, консультантка Ромської правозахисної групи.
Наталія Гриценко — правозахисниця, юристка, консультантка з питань дотримання прав людини.
Модераторка:
Альона Луньова — адвокаційна менеджерка, ZMINA. Центр прав людини.
 
 
За результатами моніторингів сформовано і опубліковано звіти, з якими можна ознайомитись за посиланням: https://jfp.org.ua/rights/analityka/reports/other

Дотримання права на доступ до правосуддя внутрішньо переміщених осіб та жителів тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей

Право на социальную защиту гражданских лиц с инвалидностью, полученной в результате военного конфликта на Донбассе
____________________________________
Моніторингова діяльність проводилась в рамках менторської програми для українських правозахисників за фінансової підтримки ОБСЄ/БДІПЛ. Погляди та інформація, викладені під час заходу, можуть не відображати політику і позицію БДІПЛ.
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.