bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум «Бізнес-об’єднання – драйвер бізнесу»
03.11.2020

В умовах постійних змін для підприємців та лідерів бізнес-об’єднань важливо мати певні точки опори і ресурси, аби протистояти сучасним викликам суспільства. Сьогодні на українському ринку активно розвивається тренд бізнес-об’єднань. Саме тому форум «Бізнес-об’єднання ― драйвер бізнесу», що відбудеться онлайн 12 листопада, стане платформою, що об’єднає представників бізнесу та бізнес-асоціацій для обміну досвідом, генерування нових ідей та пошуку ефективних рішень для бізнес-задач. Подія реалізовується Клубом Ділових Людей Україна в рамках Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” (КЕУ).

Форум спрямований навчити учасників сформувати економічно ефективну бізнес-модель асоціації, чітко визначати цільову аудиторію, потенційні  джерела доходу тощо. Для підприємців цей захід стане простором, де можна отримати новий досвід, налагодити ділові контакти та дізнатись про можливості і сервіси доступні учасникам бізнес-об’єднань.

На учасників форуму чекає насичена та динамічна програма:

Експерти USAID, CIPE та ПРООН розкажуть, як організації сприяють розвитку бізнес-об’єднань в Україні.

Системний дослідник бізнесу, експерт з бізнес-моделювання та стратегічного маркетингу, керівник бізнес-клубу DYB Ігор Гут проведе кейс-спіч на тему «Бізнес-модель асоціації».

Координатор проекту ПРООН «Програма з розвитку спроможності членських бізнес-об’єднань малого і середнього бізнесу» Владлен Сисун розкаже про «Джерела доходів бізнес-об’єднання».

Під час заходу відбудуться три панельні дискусії:

  • «Адвокація – одна із ключових функцій бізнес-об’єднання»;
  • «Критерії спроможності бізнес-об’єднання для роботи з донорами»;
  • «Ділова репутація як нематеріальний капітал бізнесу та бізнес-асоціації».

Окрім того, в рамках ініціативи «Ефективні бізнес-об’єднання - спроможний бізнес - сильна країна», що реалізовується ГО «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки Програми USAID «Конкурентноспроможна економіка України» (КЕУ) розроблена серія анімаційних матеріалів та інфографік, в яких зібрані успішні практики світових та національних бізнес-асоціацій. Власне, три ролики та дискусії посилять розуміння того, що бізнес-асоціації стають механізмом, завдяки якому одні підприємці знаходять ідеї для інвестування, а інші – фінансовий капітал; підсилюють ділову репутацію своїх членів; створюють платформу для комунікації та відстоюють інтереси бізнесу.

Якщо ти – керівник або лідер бізнес-об’єднання в Україні, то ти маєш бути тут! 

Приєднуйся до спільноти тих, хто творить потужний та ефективний ринок бізнес-об’єднань в Україні–реєструйтеся за посиланням >>> https://bit.ly/3kZDvty.

Участь у форумі безкоштовна за умови реєстрації. Детальна інформація про подію тут.

З питань реєстрації на форум, будь ласка, звертайтесь за номером: +380977524206 або надішліть листа на адресу: [email protected]

Контактна особа: Ірина Филипів.

Бути підприємцем – це круто! Бути членом бізнес-об’єднання – це вигідно! Керувати бізнес-об’єднанням – це варто часу та зусиль!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.