bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Медитація майндфулнес в рамках проєкту
11.11.2020

Центр гуманістичних технологій АХАЛАР вже розпочав проєкт «Подолання  негативних наслідків кризи в Білорусі та Україні через навчання активних громадян прийомам психологічного балансу та самопідтримки», який реалізується за підтримки Фонду Домів прав людини (House to House). Партнери проекту: Грузинський Центр психо-соціальної та медичної реабілітації потерпілих від катувань (GEORGIAN CENTER FOR PSYCHO-SOCIAL AND MEDICAL   REHABILITATION OF TORTURE VICTIMS) та Освітній Дім Прав Людини в Чернігові.

Наразі проводимо перший блок проєкту – онлайн медитації майндфулнес. Приєднатись до групи можуть бажаючі з будь якого куточка світу. Все, що потрібно – доступ до мережі Інтернет, мінімальні знання роботи платформи Zoom та вільна година часу, яку ви зможете присвятити заняттям медитації.

 

Чому наша програма може бути корисною? Позитивний вплив майндфулнес визнаний у багатьох країнах світу. Медитація у повсякденному житті – це крок до досягнення та збереження балансу: емоційного, фізичного, психологічного. Заняття заспокоюють, налаштовують внутрішній баланс, допомагають націлитись на вирішення проблем тим, хто застряг в полоні власних емоцій.

 

Якщо ви хотіли спробувати медитацію, але не впевнені, що зможете налаштуватись – то вам варто спробувати. Майндфулнес не передбачає попередньої практики та спеціальних знань. Тренер допоможе учасникам занять розібратись з технікою та детально розповість про прийоми, що використовуються.

 

Зареєструватись до участі можна тут: bit.ly/3noqtHq

 

Заняття проводяться у вівторок та четвер о 10-ій ранку та о 10-ій вечора.

Ведучі медитацій – тренери та коучі Центру гуманістичних технологій АХАЛАР – Вікторія Солоніцина та Юрій Трохименко.

 

 

Організатор заходів – Центр АХАЛАР, [email protected], тел.: 0462 934444

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.