bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

IV Український Жіночий Конгес
16.11.2020

Пандемія спричинила справжню економічну кризу та поставила багато країн перед складними соціальними та економічними викликами, для вирішення яких потрібні ефективні підходи, нові інструменти та можливості, що приведуть до реальних змін.

Дослідження показують, що в Україні найбільше постраждали ті сфери економіки, де зосереджені переважно жінки. Пандемія також негативно вплинула на малий та середній бізнес в Україні.

Просування економічних можливостей для жінок в умовах негативного впливу COVID-19 та посилення їхньої спроможності в часі пандемії стане головною темою Четвертого Українського Жіночого Конгресу, що пройде 25-26 листопада 2020 року у форматі оффлайн / онлайн події.

Перші особи країни, представники уряду та парламенту України, представники корпоративного сектору та експертного середовища обміняються думками щодо гендерної чутливості у бізнесі, а також щодо захисту і створення можливостей для жінок-підприємиць на національному та регіональному рівнях.

Крім того, у спеціальному форматі обговоримо результати місцевих виборів в Україні, з’єднаємо телемостами Київ, Львів та Маріуполь, щоб дізнатися про особливості регіональної політики та децентралізації в перспективі гендерної рівності, у форматі hard talk поговоримо з жінкою-лікарем, котра рятує життя людей від вірусу COVID-19, а також за участі впливових міжнародних експертів зрозуміємо роль жінок у встановленні сталого миру і розв’язанні конфліктів.

Захід організований громадською організацією «Український Жіночий Конгрес» за ініціативи Міжфракційного депутатського об’єднання у Верховній Раді України «Рівні можливості» та за підтримки міжнародних партнерів.

Подія на Фейсбук https://www.facebook.com/events/766553547264206/

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/766553547264206/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.