bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Науково-практична конференція з міжнародною участю
17.11.2020

Запрошуємо Вас взяти участь у науково-практичній конференції з міжнародною участю «Проектування індивідуальної траєкторії професійного розвитку педагога в контексті Концепції “Освіта впродовж життя”».  Захід відбудеться 10 грудня 2020 року в онлайн-форматі. Початок роботи конференції о 10.30 год., посилання на трансляцію  https://youtu.be/SljvIBuLfaY

Конференція проводиться в партнерстві з Державним вищим навчальним закладом «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України, Західно-Фінляндським коледжом (Lansi-Suomen opisto) м. Гуйтінен, Українсько-польською фундацією «Інститут Міжнародної Академічної і Наукової Співпраці» (IIASC), Центром дітей і молоді Литовської Республіки (LVJC) м. Вільнюс.

Мета конференції: об’єднати зусилля науковців, практиків, державних і громадських діячів щодо вирішення актуальних проблем розробки та упровадження інноваційних технологій професійної підготовки та професійного розвитку освітян впродовж життя.

Змістовна програма конференції передбачає роботу за наступними напрямами:

1) Професійний розвиток педагога в системі безперервної освіти: міжнародний досвід;

2) Професійний розвиток фахівців в умовах цифровізації освітнього простору;

3) Сучасні технології управління закладами освіти: механізми, реалії, перспективи;

4) Психолого-педагогічний супровід професійного розвитку особистості педагога: освіта, безпека, мир;

5) Розвиток професіоналізму вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін у процесі формування загальнокультурної компетентності школярів в умовах НУШ;

6) Розвиток сучасної природничо-математичної (STEM) освіти: реалії, проблеми якості, інновації;

7) Екологічна освіта як базова складова професійної підготовки сучасного педагога.

Програмою конференції передбачено проведення міжрегіонального науково-практичного онлайн-семінару «Науково-методичний супровід професійного розвитку фахівців освіти дітей з особливими освітніми потребами», онлайн-семінару спільно з ТОВ “НОВІ ЗНАННЯ” «Цифрофізація освіти: кроки запровадження».

До участі запрошуються науковці, докторанти, аспіранти, методисти, керівники та педагогічні працівники закладів освіти, фахівці в галузі освіти дорослих.

Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.

За результатами конференції планується видання:

збірника тез конференції;

– наукових статей у колективній монографії «Проектування індивідуальної траєкторії професійного розвитку педагога в контексті Концепції “Освіта впродовж життя”». Монографію буде видано закордонним виданням (Primedia eLaunch LLC), з присвоєнням ISBN країни видавця. Оформлення монографії буде виконано з дотриманням вимог державних стандартів України та міжнародних норм видання монографії. Виданню буде присвоєння коди УДК, авторського знаку та знаку охорони авторського права відповідно до ДСТУ 4861:2007, а також унікальний цифровий ідентифікатор DOI (книзі загалом та кожному її розділу). Метадані монографії будуть проіндексовані в наукометричних базах: CrossRef, ORCID, Google Scholar, ResearchGate та/або OUCI. Матеріали монографії знаходитимуться у відкритому доступні (Open Access).

Контакти

  • Контактна особа: Малєєв Денис Вікторович +38 098-364-20-39
  • e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.