bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

IV Міжнародна конференція з інклюзивного розвитку бізнесу «Підсумки та Перспективи»
11.12.2020

22-23 грудня 2020 року відбудеться IV Міжнародна онлайн-конференція з інклюзивного розвитку бізнесу «Підсумки та Перспективи».

Захід проводить Проект «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС), який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.

Одним з головних завдань Проекту ПРОМІС є впровадження ефективних інструментів розвитку малого та середнього підприємництва, які створюють економічні можливості для всіх верств населення, зокрема для жінок, молоді, внутрішньо-переміщених осіб, ветеранів, людей з обмеженими можливостями щодо започаткування власного бізнесу та створення нових робочих місць.

Мета заходу – посилення уваги представників українських міст до актуальних тенденцій інклюзивного розвитку підприємництва та вирішення складних соціальних проблем в кризовий період.

Традиційно Конференція об’єднає представників соціального бізнесу, органів влади, провідних українських та міжнародних експертів. Разом учасники обговорять ключові досягнення, дієві механізми та головні виклики підтримки інклюзивного розвитку бізнесу в сучасних умовах.

Детальна програма заходу доступна за посиланням: https://bit.ly/PLEDDGConfProgram.

Для участі в заході необхідно зареєструватись. Реєстрацію відкрито за посиланням: https://bit.ly/InclusiveBusinessConf2020.

Реєстрація триває до 16 грудня 2020 року.

Подія транслюватиметься на сторінках Проекту ПРОМІС у Facebook (http://bit.ly/2QDnzQG) та YouTube (https://bit.ly/3gymbdr).

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.