bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програми мистецько-психотерапевтичної реабілітації
14.12.2020

Громадські організації «МІТЄЦ» (www.mitec.ua) та «Львівський психоаналітичний інститут ментального здоров’я» (https://psy.lviv.ua/) оголошують початок формування групи учасників інноваційної програми мистецько-психотерапевтичної реабілітації “МІТЄЦ. РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ПРОСТІР”. Програма реабілітації передбачає проведення серії з 8 майстер-класів із різних видів мистецтва (графіка, живопис, фотографія, кераміка, колаж, ленд-арт, саунд-арт, перформативний танець) у супроводі професійних психоаналітиків.

Учасниками програми можуть стати ветерани АТО / ООС та колишні в’язні «ДНР / ЛНР», які прагнуть набути навичок роботи у різних мистецьких техніках і власноруч виконати мистецький твір. Підтримка з боку психоаналітиків дозволить переосмислити власні переживання і почуття, знайти індивідуальні шляхи виходу зі стресової ситуації за допомогою творчості. Разом із групою у програмі братимуть участь професійні художники - Сергій Захаров (колишній в’язень «ДНР») та Дмитро Коломойцев (ветеран АТО), власний досвід котрих стане в пригоді решті учасників. Виконані під час майстер-класів твори учасників програми експонуватимуться в онлайн-галереї “МІТЄЦ”. Враження та результати роботи учасників проєкту будуть відображені в арт-буці.

Заходи програми мистецько-психотерапевтичної реабілітації відбуватимуться у м. Києві з грудня 2020 року по серпень 2021 року (9 місяців). Запрошуються учасники, котрі у час проведення проєкту перебуватимуть у м. Києві чи матимуть змогу самостійно приїздити для участі у запланованих заходах. Майстер-класи проводитимуться 2-4 рази на місяць. Кожна сесія майстер-класу разом із психологічним супроводом буде тривати від 3 до 6-7 годин. Також планується резиденція із майстер-класом з ленд-арту у Львівській області. Охочих взяти участь у програмі мистецько-психотерапевтичної реабілітації просимо заповнити анкету учасника за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1aAVlgTGHQ0VgWvugXI8wLS1HCkj97bElfx1nnMxFccM/edit?ts=5fcf6d3e&gxids=7628.

Надалі із відібраними учасниками проводитимуться первинні психотерапевтичні інтерв`ю, після яких сформується остаточний склад групи.

 

Анкети приймаються до 18 грудня 2020 року. У випадку виникнення труднощів із заповненням анкети можете звернутися за телефоном:+ 380 63 6378281

 

__________________________

Впровадження програми мистецько-психотерапевтичної реабілітації для ветеранів АТО / ООС та колишніх в’язнів «ДНР / ЛНР» відбувається в рамках проєкту «МІТЄЦ. Реабілітаційний простір»

за підтримки Українського культурного фонду

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.