bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація дослідження «Зміна клімату та кліматична адаптація»
19.12.2020

Цьогоріч Українська кліматична мережа проводила всеукраїнське опитування про вплив зміни клімату на життя та здоров’я жителів громад. Результати цієї роботи будуть презентовані вже 23 грудня об 11:00 на онлайн-платформі Zoom!

Клімат стрімко змінюється, напевне і ви відчули на собі суттєве погіршення екологічної ситуації. Безсніжні зими, посухи, пожежі, повені, град, пилові бурі, урагани — ось неповний перелік тривожних проявів зміни клімату, які щороку набирають обертів.

  • Які прояви зміни клімату відчувають на собі громади в різних регіонах країни?
  • Наскільки українці розуміють масштаб загрози?
  • Що робить і має робити місцева влада?
  • Чи готові громади запроваджувати заходи з адаптації до зміни клімату?

Відповіді на ці та інші питання ви дізнаєтеся під час презентації. Щоб взяти участь та мати можливість задавати питання безпосередньо під час самої події, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням.

Подія у Facebook

Збір анкет «Зміна клімату та кліматична адаптація» проходив онлайн по всій території України та офлайн у м. Київ та в областях, де знаходяться організації мережі, які безпосередньо проводили опитування: у Рівненській, Полтавській, Івано-Франківській, Дніпропетровській та Запорізькій.

Ознайомитися з питаннями анкети можна тут.

Опитування провела Українська кліматична мережа в особі громадських організацій «Екоклуб», «Еколтава», «Екосенс», «Екодія», «Голос природи», «Наш дім — Манява» та «Українська молодіжна кліматична асоціація» за фінансової підтримки Фонду ім. Гайнріха Бьолля, Бюро Київ — Україна.

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/856931455124906

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.