bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс художніх імпровізацій під класичну музику
30.12.2020

 З метою активізації інтересу дітей до класичної музики,  сприяння розвитку естетичного сприйняття дітьми музики в образотворчої діяльності, розвиток художнього мислення, естетичних почуттів, підтримка та заохочення здібних дітей, Громадська організація «Донбас.Інтеграція» проводить конкурс малюнків «Малюємо музику».

До участі у Конкурсі запрошуються діти з усіх куточків України віком від 7 до 16 років включно.

Конкурс проводиться з 28.12.2020 по 31.01.2021 року.

Для виконання робіт є обов’язкове  прослуховування музичного твору північно-індійської класичної музики, а саме:

Рага Дербарі Атіша Мукхопадхьяй https://www.youtube.com/watch?v=p44H1fLbNso

Обов’язковою є заповнення Google-форми і підтвердження ознайомлення з умовами конкурсу https://forms.gle/1cFqsBMUtD179ron6

Конкурсна робота (у відсканованому форматі, JPEG)  подається до організаційного комітету, шляхом направлення відповідного листа на електрону адресу [email protected] (обов’язково зазначити в темі – «Малюємо музику») до 31 січня 2021 року включно.

Комісія визначатиме переможців 1-07.02.2021. Переможці будуть оголошені 08.02.2021 і результати розміщені на наступній сторінці: https://www.facebook.com/donbas.integration

За результатами участі в конкурсі буде визначено 1 переможця, робота якого буде розміщена на обкладинці CD з музичної терапії для проекту “Діти війни: невидимі рани”. Переможець конкурсу  отримає диплом та пам’ятний подарунок.

Ще одного переможця конкурсу визначать користувачі соціальної мережі Facebook на сторінці https://www.facebook.com/donbas.integration в альбомі конкурс «Малюємо музику»   з 01.02.2021 по 07.02.2021. Спеціальний приз відправиться до переможця глядацької симпатії.

Участь у конкурсі «Малюємо музику» є повністю безкоштовною для всіх учасників конкурсу!

Бажаємо всім натхнення і чекаємо на ваші роботи !!!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.