bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

V-Corp - всеукраїнський проєкт підтримки ветеранів і ветеранок
15.01.2021

В Україні стартував V-Corp - всеукраїнський проєкт підтримки ветеранів і ветеранок, які прагнуть відкрити або розвинути свій бізнес. Хочете стати підприємцем чи розвинути свій бізнес? Зв’яжіться з нами - ми точно допоможемо!

В межах проєкту:

  • - Працює Консультаційний центр. За номером 0800-213-190 можна безкоштовно отримати консультації та практичну допомогу з юридичних, податкових питань, щодо пошуку фінансування для бізнесу, просування товарів у соціальних мережах і на міжнародні ринки; 

  • - Створюється система наставництва (менторингу). Наші ментори готові передати власний діловий досвід і стати довіреними радниками для підприємців-початківців. Наставники в цьому проєкті – не випадкові люди. Вони довгий час допомагали українській армії як благодійники, деякі воювали. Задача ментора - ділитися ідеями та контактами, допомагати встановлювати цілі та мотивувати до їх досягнення, уберегти від ризиків і проблем. Якщо Ви маєте ідею проєкту і Вам потрібна практична допомога в реалізації, напишіть на адресу [email protected]

  • - Формується асоціація ветеранів – підприємців для захисту Ваших інтересів, забезпечення спільною підтримкою, налагодження партнерських зв’язків між учасниками. Якщо Ви маєте натхнення стати учасником Асоціації – заповніть анкету за посиланням: https://forms.gle/smtykBpY8KscepyR9.

 

Цей проєкт став можливим завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX та ГО «Повернись живим» за підтримки Державного департаменту США. Наші партнери - Асоціація підприємців-ветеранів АТО, Єдина служба правової допомоги.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.