bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ConnectED: Освіта, що єднає
21.01.2021

Впродовж 6 місяців ми працювали з активними шкільними командами із різних куточків України, які навчались проєктного менеджменту, а потім активно збирали кошти і нарешті зараз їхні мрії стають реальністю!
 
19 щасливих вчителів нині святкують 8 профінансованих проєктів! Всього проєкти підтримало 764 доброчинці на суму 224 862 гривні. Учні та вчителі звертались до підприємців, місцевої влади, розповідали про проєкти на локальних радіостанціях та телеканалах, і їм вдалося показати унікальність своїх ініціатив.
 
Запрошуємо долучитись до фінальної зустрічі “ConnectED: Освіта, що єднає”, аби разом відсвяткувати перемоги та поділитися досвідом. На події учасники поділяться лайфхаками, організатори розкажуть про очікування та результати. Буде натхненно й корисно!
 
Коли? 21 січня з 18:00 до 20:00.
 
Де? Учасники та організатори проєкту будуть спілкуватися в Zoom-і. Через технічні обмеження запрошуємо доброчинців та друзів учасників переглянути онлайн-трансляцію на нашій Facebook-сторінці.
 
По завершенню події надішлемо лінк на відео та корисні матеріали. Реєстрація для гостей обов’язкова: https://bit.ly/3i7NHzr
Будемо раді вас бачити! 
 
Проєкт реалізується за фінансової підтримки програми «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), агентства з міжнародного розвитку США (USAID) та у партнерстві з ГО «Центром інноваційної освіти «Про.Світ».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.