bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продовжено набір на інтенсивну менторську програму для держслужбовців Open Data Mastermind
25.01.2021

1991 Open Data Incubator продовжує до 1 лютого набір на тримісячну інтенсивну менторську програму для державних службовців Open Data Mastermind.

В межах програми учасники покращать навички роботи з відкритими даними та отримають менторську підтримку зі створення інноваційних антикорупційних сервісів на основі відкритих даних.

Для кого програма: державні службовці виконавчих органів влади та органів місцевого самоврядування.

Що потрібно для участі: ідея проєкту з антикорупційним впливом, використання відкритих даних та команда з мінімум 3-ох людей.

Що отримають учасники:

  • можливість презентувати свої ідеї перед експертним журі, дістати експертну оцінку ідеї та пройти відбір до менторської програми в межах заходу «Ідеатон проєктів»
  • підтримку міжнародних та українських експертів топрівня
  • лекції, воркшопи, розбір реальних кейсів та навички роботи з відкритими даними від найкращих практиків у сфері відкритих даних, антикорупції та інновацій
  • технічну та промопідтримку проєктів кожної команди упродовж програми
  • участь в урочистому заході-презентації результатів програми

Встигніть податися до 1 лютого (включно). Деталі та прийом заявок на офіційному сайті програми — https://odm.data.gov.ua/.

Якщо маєте запитання стосовно участі, дивіться запис онлайн-сесії «запитань-відповідей» за посиланням https://youtu.be/8s14D07F-Vo, або пишіть на сторінку 1991 Open Data Incubator в Фейсбуці — https://www.facebook.com/1991vc/.

__________

Програма реалізується USAID/UK aid проєктом «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» спільно з Міністерством цифрової трансформації України. Партнер проєкту – 1991 Open Data Incubator.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.