bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на залучення громад України до проєкту
01.02.2021

Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України

в партнерстві з

Державним історико-культурним заповідником міста Острога

за підтримки

Українського  культурного фонду

оголошують конкурс на залучення до проєкту

Розробка методології маркування історичних атракцій в малих містах України. Культурна інтервенція в минуле заради подорожі в майбутнє”,  який відноситься до серії проєктів «Культурний розвиток громад» розпочатої у 2019 році.

Ідея проєкту полягає у розробці методології маркування туристично-привабливих об’єктів  малими пластичними формами та об’єднання їх в один креативний простір. Навчально-методологічною  базою для мультиплікації досвіду є Державний історико-культурний заповідник міста Острога.

Проєкт спрямований на розвиток туризму у територіальних громадах з центрами у малих містах – одного із пріоритетних напрямів диверсифікації економіки громад. Кожне мале місто, селище України має свою унікальну історико-культурну спадщину, яка може стати конкурентною перевагою у розвитку. Виявити цю перевагу, творчо оформити, розробити дизайн пропозицій для туриста – важливі завдання, які громади, відібрані для участі, зможуть реалізувати у проєкті. 

До участі в конкурсі запрошуються громади з центрами у малих містах з чисельністю населення  до 50 тис. осіб,  детальніше про проект в умовах конкурсу.

 

Терміни реалізації проєкту –  25 листопада 2020 – 15 вересня  2021.

Дедлайн подачі заявок  – 10 лютого 2021 року.

Оголошення результатів конкурсного відбору  –  20 лютого 2021 року. 

До участі в проєкті будуть відібрані щонайменше п’ять малих міст України, які продемонструють історичну цінність свого міста, наявність мінімум 15 туристично-привабливих локацій, пов’язаних з місцевими легендами та оповідями, зацікавленість міської ради працювати з організаторами заради сприяння міжкультурному діалогу та підтримки культурного розмаїття. 

 

Детальніше про умови участі у конкурсі та критерії відбору

 

Аплікаційна форма для участі в конкурсі 

 

 

 

 

Контакти

  • Запитання можна поставити в письмовому вигляді на пошту [email protected] або за телефонами: +380679570121 +380973542002 +380675004553

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.