bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Клуб «Активної громади»: «Як культура впливає на розвиток громади»
12.02.2021

Запрошуємо до обговорення під час Клубу «Активної Громади» щодо теми, знання якої знадобляться кожному: про те, як культура впливає на громаду, перш за все, на її розвиток. Також ми розповімо вам, що таке культура в громаді, види культури і не лише! А за допомогою Айсберга – спробуємо поглянути глибше на культуру в цілому. Тому запрошуємо усіх на засідання Клубу «Активної Громади», аби поговорити про те, як використовувати цю незриму перевагу для розвитку громади.

ДАТА: 18 лютого
ЧАС: 16:00 – 17:00
РЕЄСТРАЦІЯ обов’язкова за посиланням: https://bit.ly/2NQQRwg
Посилання на вхід в ZOOM буде надіслане всім зареєстрованим учасниками та учасницям.
 
Участь у заході БЕЗКОШТОВНА.
 
ДЛЯ КОГО: запрошуємо долучитися до онлайн «Клубу Активної Громади» депутатів місцевих та обласних рад, помічників депутатів, представників громадських організацій та бізнесу, експертів, активних громадян та всіх, хто хоче розвивати та популяризувати власну громаду.
 
Під час заходу учасники та учасниці дізнаються:
• що таке культура, її види, з чого складається і чи потрібна вона нам?
• життя культури (приклади розвитку, змін та руйнації);
• актуальність культури в громаді для її жителів, приклади української та іноземної практики.

Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн-форматі і ми переконаємо вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин. Давайте разом впливати на рішення, від яких залежить розвиток наших громад та країни в цілому.
 
За детальною інформацією звертайтеся:
Наталія Головач, координаторка ВІ «Активна Громада» міста Рівне.
Тел. +380 97 68 08 014
e-mail: [email protected]
 
Довідка. Захід здійснюється в рамках проекту «Активна громада: право вибору», який реалізовується Всеукраїнською Ініціативою «Активна Громада» Інституту «Республіка» за підтримки Національного Демократичного Інституту та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”. Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Контакти

  • Тел. +380 97 68 08 014 e-mail: [email protected] Наталія Головач
  • координаторка ВІ «Активна Громада» міста Рівне.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.