bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

18 лютого нагороджуватимуть лікарів — лауреатів нагороди «Світло справедливості»
15.02.2021

18 лютого відбудеться Церемонія вручення нагороди за моральне, духовне та етичне лідерство “Світло Справедливості”. Нагорода покликана привернути увагу до ціннісного лідерства, до важливості моральних принципів у проводі, до популяризації прикладів такого лідерства в українському суспільстві.

 
Цього року лауреатів обрали серед осіб, що засвідчили моральне лідерство у медичній сфері. Своєю жертовністю вони виявили готовність допомагати людям у час чи не найбільшого страху перед COVID-19 та невизначеністю.
 
У програмі заходу передбачена інавгураційна промова цьогорічних лауреатів та виступ музичного гурту.
 
Закликаємо підтримати лауреатів, долучившись до прямої трансляції церемонії.
 
Дата: 18 лютого
Час: з 18:00 по 19:30
 
Покликання на захід надішлемо зареєстрованим учасникам: http://bit.ly/2O9Nvog.
 
Подію організовує Інститут лідерства та управління Українського католицького університету. Інформаційний партнер медіа-хаб Твоє Місто.

Від заснування нагородою “Світло Справедливості” відзначені восьмеро осіб, серед них: головний редактор видавництва “Дух і Літера”, директор Центру досліджень історії та культури східноєвропейського єврейства НаУКМА Леонід Фінберг, журналістка й розслідувачка корупційних схем Наталя Седлецька, лідер кримськотатарського національного руху Мустафа Джемілєв.
 
Нагорода заснована у 2010 році канадійкою українського походження Анастасією Шкільник (померла 2014 року) та Борисом Ґудзяком, архиєпископом і митрополитом Філадельфійський УГКЦ, на честь батька Анастасії д-ра Михайла Шкільника — юриста, громадського і політичного діяча часів визвольного руху в Україні 1917-1920 років.
 

Контакти

  • https://fb.me/e/ju75UVW5g

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.