bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація книги Пйотра Штомпки «Соціологія. Аналіз суспільства»
05.03.2021

Запрошуємо на презентацію українського перекладу підручника «Соціологія. Аналіз суспільства» за участі самого автора — польського соціолога Пйотра Штомпки!

У книзі автор вдало поєднав представлення основних соціологічних моделей і теорій, які стосуються розвитку та функціонування спільнот, суспільств, з реальними й вигаданими епізодами повсякденного життя, щоб унаочнити ці теоретичні моделі.

Попри те, що ця праця є навчальним підручником, вона адресована не тільки тим, хто працює чи вивчає соціологія, як науку, але й усім, хто прагне краще зрозуміти себе та своє місце в суспільстві. Адже таке розуміння, у масштабі окремої одиниці, є умовою добре прожитого життя. А в суспільному масштабі — що більше людей мають таке розуміння, то більше шансів на усвідомлений процес прийняття рішень, що сприятиме подальшому розвитку країни.

Спікерами та спікерками заходу будуть:

  • Пйотр Штомпка, польський соціолог, доктор гуманітарних наук, автор книги «Соціологія. Аналіз суспільства»;
  • Володимир Турчиновський, декан факультету суспільних наук Українського католицького університету (уточнюється);
  • Оксана Міхеєва, професорка кафедри соціології Українського католицького університету, DAAD-професорка в Європейському університеті Віадріна (Франкфурт, Одер);
  • Галина Теодорович, перекладачка українського видання книги «Соціологія. Аналіз суспільства»;
  • Ярослав Рущишин, народний депутат Верховної Ради України, співзасновник та член наглядової ради Львівської бізнес-школи УКУ.

Модераторуватиме подію Софія Олійник, координаторка програми «Сприяння демократії» Фонду ім. Г. Бьолля, Бюро Київ — Україна.

Мова заходу: українська та англійська, синхронний переклад буде забезпечено.

Подія відбудеться онлайн на платформі Zoom. Щоб взяти участь і мати змогу ставити питання спікер/-кам безпосередньо під час події, зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням.

Зареєстровані учасники та учасниці отримають посилання для участі за 2 години до початку події.

Подія у Facebook

Книгу «Соціологія. Аналіз суспільства» було видано наприкінці минулого року за підтримки Фонду ім. Г. Бьолля, Бюро Київ — Україна.

Контакти

  • https://calendar.boell.de/uk/event/prezentaciya-knigi-pyotra-shtompki-sociologiya-analiz-suspilstva

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.