bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Білокуракинській громаді вивчають прогнозні зміни в екології , Луганська область
18.03.2021

          Експерти ГО «Громадська ініціатива Луганщини» запрошують мешканців, старост, представників громадських організацій, місцевих депутатів, представників селищної ради Білокуракинської територіальної громади, членів робочої групи з корегування Стратегії розвитку Білокуракинської селищної територіальної громади до 2028 року та робочої групи з організації проведення СЕО проєкту відкоригованої Стратегії розвитку прийняти участь в тренінгах з метою отримання навичок формування стратегічних документів з урахуванням екологічної складової, використання стратегічної екологічної оцінки та визначення стану навколишнього середовища в громаді.

Заплановано проведення 2-х тренінгів «Стратегічна екологічна оцінка - новий інструмент. Інструкція для органів влади та громадськості» для 2-х цільових аудиторій. Пропонується один план на два заходи, але коли буде присутня громадськість більше уваги буде присвячено частині щодо залучення громадськості до здійснення СЕО, можливостей партисипації й різним подібним речам. В разі участі представників органу місцевого самоврядування, то більше уваги їхнім завданням в процесі СЕО.

Дата проведення:  23.03.2021 р.

Місце проведення: Луганська область, смт. Білокуракине, пл. Т. Шевченко, буд. 4

Організатори: ГО «Громадська ініціатива Луганщини»

Необхідну додаткову інформацію можна отримати по тел. 0506223330

#EU4USociety

#ПрямуємоРазом

#MovingForwardTogether.

 Заходи проводитимуться ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «Будуємо успішну Білокуракинську селищну громаду разом! Забезпечення сталого еко середовища» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety. Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.