bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Формування Консультативної ради при Секторі Державної регуляторної служби в Одеській області
19.03.2021

З метою налагодження ефективних взаємовідносин з інститутами громадянського суспільства, забезпечення зворотного зв’язку між бізнесом та Сектором ДРС в Одеській області, а також сприяння у здійсненні заходів щодо зменшення регуляторного навантаження на бізнес в регіоні, проведенні роз’яснювальної роботи щодо напрямків діяльності ДРС утворено Консультативну ради при Секторі Державної регуляторної служби в Одеській області.

До складу Консультативної ради можуть входити на громадських засадах представники бізнес-асоціацій, громадських організацій з підтримки підприємництва, організацій роботодавців, профспілкових організацій підприємців, рад підприємців та інших інститутів громадянського суспільства, метою діяльності яких є представництво інтересів бізнесу в Одеській області.

Строк повноважень членів Консультативної ради становитиме 2 роки, а загальна чисельність її членів не може перевищувати 15 осіб.

Детальніше ознайомитися з повноваженнями членів, порядком та формами діяльності Консультативної ради можна за цим посиланням.

Для внесення кандидатур до складу Консультативної ради пропонуємо заповнити форму, доступну за посиланням.
Форма відкрита до 15 години 00 хвилин 26 березня 2021 року.
Про надходження заявки отримаєте повідомлення електронною поштою. У разі не надходження повідомлення - прохання заповнити форму повторно.
26 березня 2021 року о 15 годині 30 хвилин буде оприлюднено перелік поданих кандидатур на сторінці Сектору Державної регуляторної служби в Одеській області.

 

Контакти

  • 380487751910

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.