bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформування про кількість поданих заявок на регіональні конкурси
29.03.2021

15 березня 2021 року оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна-2020» завершив прийом заявок на конкурс, до 25 березня тривала реєстрація поданих заявок. Наразі Національна експерна рада, із залученими зовнішніми експертами,  аналізує заявки. Окрім національного конкурсу, цьогоріч було оголошено 11 його регіональних етапів, а саме: Благодійна Львівщина, Благодійна Херсонщина, Благодійна Хмельниччина, Благодійна Одещина, Благодійна Вінниччина, Благодійна Донеччина, Благодійна Житомирщина, Благодійна Миколаївщина, Благодійна Київщина, Благодійна Полтавщина, Благодійне Запоріжжя.

Усі заявки, які надійшли від областей, де проходить регіональний етап конкурсу, автоматично братимуть участь і у регіональному конкурсі.

Найбільше заявок на регіональні конкурси надійшли з Київської області – 332, на другому місці Вінницька область – 115, на третьому місці Запоріжжя – 104 заявки. Усього на конкурс у цьому році подано 1163 заявки.

Загалом заявок на регіональні конкурси -2020 було подано:

Благодійна Львівщина  -  43 заявки;

Благодійна Херсонщина – 41 заявка;

Благодійна Хмельниччина – 33 заявки;

Благодійна Одещина - 38 заявок;

Благодійна Вінниччина - 115 заявок;

Благодійна Донеччина – 43 заявки;

Благодійна Житомирщина – 68 заявок;

Благодійна Миколаївщина - 52 заявки;

Благодійна Київщина –332 заявки;

Благодійна Полтавщина - 50 заявок;

Благодійне Запоріжжя – 104 заявки.

Церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна-2020» - попередньо 22 квітня 2021 року в Українському домі (цього року у зв’язку з всеукраїнським карантином ми не можемо наперед знати про можливі обмеження у другій половині квітня).

Церемонії нагородження переможців регіональних конкурсів пройдуть у травні-червні 2021 року. Про те, у якому форматі відбудеться нагородження, коли і де, переможцям заздалегідь буде проінформовано регіональними партнерами Асоціації благодійників України, яккі опікуються конкурсами в областях. Контакти регіональних партнерів за лінком: https://blagoukraine.org/ukr/region.html.

Детальніше про регіональні конкурси за лінком: https://blagoukraine.org/ukr/news/501-region-2020.html.

Дякуємо кожному, хто подав заявку на конкурс. Бажаємо успіхів та перемог!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.