bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуємо на вебінар «Права людини та верховенство права в історичних подіях та постатях»
05.04.2021

Запрошуємо на вебінар «Права людини та верховенство права в історичних подіях та постатях», який відбудеться 10 квітня 2021 року о 11.00 год. Цей вебінар є частиною серії онлайнових заходів, присвячених історії та сучасному стану прав людини та руху за рівноправ’я як у світі загалом, так і в Грузії та Україні зокрема. Мова заходу - українська. Тривалість - 90 хвилин.

До участі запрошуються представники/ці громадських організацій та ініціатив, працівники/ці музеїв та інших закладів культури, історики/ині, ЗМІ, студенти/ки та всі, хто цікавиться темою прав людини та історії.

Під час вебінару учасники та учасниці отримають можливість:

-                   дізнатися про історію становлення прав людини від найдавніших часів до сьогодення;

-                   почути інформацію про відомих активістів/ок та правозахисників/ць, які власними діями просували ідеї рівності у правах;

-                   зрозуміти, як відбувалося формування та становлення ідеї верховенства права;

-                   проаналізувати історичний рух України на шляху становлення демократії та поваги до прав людини.

Спікер вебінару – Олександр Войтенко, історик, фаховий тренер з прав людини, толерантності та методики викладання суспільних дисциплін. За роки активної роботи в громадянському суспільстві координував проведення молодіжних шкіл з прав людини, методично забезпечував діяльність таборів з толерантності та недискримінації. Автор чисельних методичних посібників з прав людини, історії Голокосту, громадянської освіти.

Модератор вебінару - Назарій Боярський, член правління ГО «Вектор прав людини» (Україна), член тренерського пулу Молодіжного департаменту Ради Європи, незалежний експерт Мережі з громадянської освіти у Східній Європі (EENCE).

Учасники/ці вебінару матимуть можливість:

- ставити запитання, спілкуватись зі спікером під час вебінару;

- отримати електронний сертифікат про участь у вебінарі;

- взяти участь у конкурсі міні-досліджень на тему представництва прав людини у вашому населеному пункті та отримати фінансову підтримку для реалізації ініціатив.

Будь ласка, зареєструйтесь для участі у вебінарі до 9 квітня за посиланням: https://forms.gle/Shn68e3u7bGboJ2B7 Під час реєстрації важливо вказати електронну скриньку, до якої у вас є особистий доступ ― саме туди буде надіслано всю інформацію. Посилання для входу у вебінарну кімнату буде надіслано після реєстрації. Під час вебінару важливо мати доступ до швидкісного інтернету. Усі учасники/ці отримають сертифікати про участь.

Чекаємо вас на вебінарі!

Запрошуємо долучитись до Facebook-події: https://fb.me/e/48DTUgEvr

З додаткових питань звертайтесь, будь ласка, на електронну пошту: [email protected]

Вебінар проводить ГО «Вектор прав людини» (Україна) у партнерстві з ГО «Світ толерантності» (Грузія) та ГО «Простір вільних ініціатив» (Україна) в межах проекту «У пошуках прав людини» за підтримки Фундації Будинків прав людини та фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.