bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нарада порозуміння для доброї освіти у Коблівської громади
14.04.2021

Шановні освітяни, місцеві депутати сільські активісти усіх округів сільської громади! Запрошуємо до ВАС до обговорення викликів та шляхів модернізації системи освіти Вашої громади!

Чергова з серії «НАРАД ПОРОЗУМІННЯ» за результатами відповідного громадського аудиту відбудеться о 11 -00 у п’ятницю 16 квітня 2021 р.

У зв’язку з карантинними обмеженнями півторагодинна нарада відбудеться в он-лайн форматі на  http://meet.google.com/mdn-hwyi-roe  .

У дружньому колі ми:

  • Обміняємось думками щодо висновків громадського аудиту;
  • Проговоримо можливі шляхи до доброї освіти у гармонійної Коблівської громаді.

Реліз першої «НАРАДИ ПОРОЗУМІННЯ» відбулась 7 квітня в с Українка на http://frgn.mk.ua/?p=12313&fbclid=IwAR2q38uvZXe4RzutjlKUyUvgQMFMB-8kkQOjeh-hc55fiS6HOqA65YOood8 

У разі виникнення запитань, звертайтеся на E-mail: [email protected] або за телефоном +38 (0512)47-38-79.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва».
Наради є заходами проекту «Добра освіта у гармонійних громадах Березанщини», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки МФ «Відродження» в рамках діяльності Мережі із розвитку місцевої демократії та коаліції #ГромадськаПрефектура.

Партнерами проекту є ГО «ЕКО. Березань», виконкоми Березанської і Коблівської рад та Миколаївський місцевий центром ПВПД.

Метою проекту є підвищення спроможності місцевого самоврядування для створення дієвої системи з надання якісних публічних послуг у закладах дошкільної та загальної освіти на основі застосування механізмів місцевої демократії та медіації для досягнення ясності та порозуміння представників периферії та адміністративних центрів 2-х місцевих громад Березанщини щодо:

  • Суті реформи системи надання освітніх послуг;
  • Оптимальної мережі закладів освіти згідно вимог національного законодавства;
  • Пріоритетності, перспективності та ефективності видатків на виконанню відповідних власних повноважень органів місцевого самоврядування у сфері забезпечення функціонування мережі з дошкільних закладів освіти та шкіл різних ступеней та підпорядкованості (опорний заклад-філія) в місцевих громадах.

Контакти

  • 0512473879

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.