bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-лекція «‎Співтворчість: як працює команда?»
14.04.2021

Онлайн-лекція “Співтворчість: як працює команда?”

Як воно – працювати на карантині творчій спільноті? А як налагодити цей процес? Чи дійсно чатики та відеозв’язок – це все, що потрібно, щоб підтримувати творчий процес? А як побороти лінощі у команді та мотивувати команду, перебуваючи за кілометри один від одного?

Зможемо про все це поговорити під час онлайн лекції з Єленою Рабкіною, що має величезний досвід роботи з творчими командами, та ще розповість про особливості мистецької спільноти у Білорусі.

Єлена Рабкіна (Мінськ/Одеса) – художниця, співорганізаторка убан арт-фестивалю Vulica Brasil, менторка конкурсу соціальних проектів Social Weekend та арт-спільноти Collabex, учасниця багатьох міжнародних проектів.

У вас буде можливість задавати свої питання під час трансляції в чаті.

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією за посиланням http://bit.ly/connect_lecture1

15 квітня о 19:00 зустрінемося онлайн (посилання на прямий ефір ви зможете знайти у себе на пошті або на сторінці Платформи MY ART та на каналі в YouTube.

Перша лекція онлайн-лекторію проходить в рамках проекту Фестивалю актуального мистецтва Mykolaiv ART Week: CONNECT, що реалізується Платформою MY ART за підтримки Посольства США в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.